Π.Γ.Σ.: «Παρένθεση» Κυπέλλου με προβλήματα απουσιών

0
208

Υποχρεώσεις Κυπέλλου περιλαμβάνει η τρέχουσα εβδομάδα για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος καλείται και σε αυτό το θεσμό να διεκδικήσει την επιτυχία, που μεταφράζεται στην παρούσα φάση σε κατάκτηση του εισιτηρίου πρόκρισης. Συγκεκριμένα η Αιγιώτικη ομάδα, στο πλαίσιο της Δ’ Φάσης, θα υποδεχθεί αύριο (4/2, 14:30) στο δημοτικό στάδιο Αιγίου τον Πήγασο Μπεγουλακίου με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Μία εντός έδρας αποστολή με δυσκολίες, αφού ο Παναιγιάλειος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του συλλόγου που βρίσκεται στο πέμπτο «σκαλοπάτι» του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, αλλά και παράλληλα να αφήσει στην άκρη τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει. Συγκεκριμένα νοκ-άουτ είναι οι Κοντογεώργος, Δημόπουλος, Νικολόπουλος (ίωση) και ο τραυματίας Τσάτσος, ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναιγιαλείου -στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αετό Πατρών- «κληρονόμησε» τράβηγμα στον τετρακέφαλο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης περίπου για ένα δεκαήμερο.

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ «3» Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Σύμφωνα με ενημέρωση της διοίκησης του Παναιγιάλειου, έγινε γνωστό ότι στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πήγασο Μπεγουλακίου, η είσοδος θα γίνεται μόνο από την θύρα «3» (κυλικείο). Έτσι, όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να καθίσουν στις θύρες «1» και «4» (ανατολική εξέδρα) θα μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας τον εσωτερικό διάδρομο του σταδίου.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης