Σε παράσταση για έναν ρόλο και μ’ έναν βασικό πρωταγωνιστή εξελίχθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου -για την Δ’ Φάση του θεσμού- που διεξήχθη σήμερα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, με γηπεδούχο τον Παναιγιάλειο και φιλοξενούμενο τον Πήγασο. Ειδικότερα, η Αιγιώτικη ομάδα κατέκτησε εύκολα το εισιτήριο πρόκρισης «φιλοδωρώντας» με πέντε γκολ τον αντίπαλό της, με τον Βαγγέλη Γκάτση να πετυχαίνει «καρέ» τερμάτων (30′, 47′, 62′, 75′) και τον Μάριο Σπυρόπουλο να ανοίγει το «χορό» των γκολ (14′).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναιγιάλειος, που είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει πιο ευρύ σκορ, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπασπηλιόπουλου (83′).

Παναιγιάλειος: Κοντογεώργος, Αποστολής (64′ Βαλλιάνος), Καφεντζής, Μήτσης (73′ Οικονόμου), Παπασπηλιόπουλος, Λιάτος (57′ Ορτέντζιος), Μπούνας (76′ Μαραγκός), Κουραχάνης, Σκούτας, Γκάτσης, Σπυρόπουλος.
Πήγασος Μπεγουλακίου: Τρίγκας, Καλογερόπουλος, Γιώτης, Γελάσιος, Γερούκαλης, Αθανασόπουλος, Παπαδημητρακόπουλος (58′ Περδίκης), Ηρακλέους, Κακαρούμπας (46′ Μικελάτος), Γεωργούσης (46′ Μέρελης), Αποσκίτης.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης