Γ’ Κατηγορία: Άτλας Πατρών-Κεραυνός Σελιανιτίκων 4-1

0
222

Άλλη μία ευρεία σε έκταση ήττα γνώρισε ο Κεραυνός Σελιανιτίκων, αυτή τη φορά στο γήπεδο των Βραχνεΐκων από τον Άτλαντα Πατρών με σκορ 4-1 και εξακολουθεί να βολοδέρνει στα έσχατα του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια η ομάδα της Συμπολιτείας η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι «πούλησε» πολύ ακριβά το …τομάρι της, αφού μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ισόπαλη στο σκορ (1-1), το οποίο είχε ανοίξει πρώτη στο 13’ με τον Δημήτρη Αντωνόπουλο (1ο φετινό).
Οι γηπεδούχοι του Κώστα Στουπάκη είχαν φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 14’ με τον Στάθη Κυπριανίδη (1ο φετινό) και βρέθηκαν προ μεγάλης εκπλήξεως προτού πατήσουν …γκάζι λίγο πριν το φινάλε όταν πέτυχαν τρία τέρματα. Στο 80’ με τον Χρήστο Ρηγόπουλο (4ο φετινό), για να ακολουθήσουν άλλα δύο στο 82’ και στο 84’ με τον Σπύρο Παπαναγιώτου που μάλιστα ήταν τα πρώτα του φετινά και προήλθε από τον πάγκο.

Άτλας Πατρών: Σταυρόπουλος, Βίτσος (46’ Παπαναγιώτου), Γιάννου, Φωκάς, Γεωργακόπουλος, Ηλιόπουλος, Γρηγορόπουλος, Κυπριανίδης, Ντερτινής (46’ Δημόπουλος), Πέτρου (46’ Ρηγόπουλος), Ροτάλης.
Κεραυνός Σελιανιτίκων: Αγγ. Μερκούρης, Θεοδωρόπουλος, Κουτσογιώργης, Σπ. Μερκούρης, Αλεξόπουλος, Σερβές, Αντωνόπουλος, Κόκλας, Γεωργακόπουλος, Ασημακόπουλος, Σπ. Σωτηρόπουλος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας