Β’ Κατηγορία: Π.Α.Ο.Κ. Πάτρας-Αχιλλέας Καμαρών 1-0

0
234

Συνεχίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σ’ αυτόν τον β’ γύρο η φθίνουσα πορεία για τον Αχιλλέα Καμαρών, αφού στο Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» γνώρισε την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. Πάτρας με σκορ 1-0 και εξακολουθεί να βρίσκεται έστω και με βραχεία κεφαλή στην ζώνη υψηλού κινδύνου.
Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Αμασιάδη και στην δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρησή τους, έμειναν στο απόλυτο μηδέν αφού δεν βρήκαν δίχτυα ούτε σε αυτό το παιχνίδι, που είχε ιδιαίτερη βαρύτητα και για τους δύο αντιπάλους. Μπορεί σε αυτό να συνετέλεσε το γεγονός ότι υπήρχαν πολλές και σημαντικές απουσίες ή ακόμη και ο πρόωρος τραυματισμός στο δεκάλεπτο του κορυφαίου σκόρερ Χάρη Μαρή που αποχώρησε πολύ γρήγορα από το παιχνίδι. Ότι πάντως και αν συμβαίνει θα πρέπει η ομάδα του Ερινεού να βρει πολύ γρήγορα τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο, προτού συνεχίσει κι άλλο να χάνει πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος.
Όσον αφορά τους γηπεδούχους του Νίκου Σταυρόπουλου απέδειξαν και με το παραπάνω την αγωνιστική ανάκαμψη στην οποίο βρίσκονται, συν το γεγονός ότι έπιασαν αμέσως τόπο οι μεταγραφικές προσθήκες. Έτσι στο 61’ βρήκαν την ευκαιρία με τον Ευγένιο Πέττα να πανηγυρίσουν το πολύτιμο γκολ (2ο φετινό) όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, που τους δίνει την δύναμη και την ψυχολογία για να αποφύγουν τα πλέι-άουτ και να προσπαθήσουν να σώσουν απευθείας την παρτίδα.

Π.Α.Ο.Κ. Πάτρας: Γιαννικόπουλος, Τσίρος, Δ. Σγούρας, Κουρσάρος, Αβραμόπουλος, Λ. Σγούρας, Χαντάι (72’ Μιχαλόπουλος), Γραμματικόπουλος (85’ Αθανασίου), Ραφ. Χότζα, Πέττας, Κανελλακόπουλος (34’ Διδάχος / 88’ Κατσαντώνης).
Αχιλλέας Καμαρών: Μακρής, Ιατρόπουλος, Χριστόπουλος, Ντακούλιας, Μπαρμπούνης, Μπουλούμπασης, Καραϊσαρλής (46’ Νικολάου), Μάνε, Μπαζός, Μπαμπίλης, Μαρής (10’ λ.τ. Νανάκος).


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας