Β’ Κατηγορία: Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Αστέρας Τέμενης 4-0

0
208

Στις πιο δύσκολες «εξετάσεις» που είχε να δώσει στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας ο Αστέρας Τέμενης δεν πήρε καθόλου καλό βαθμό, αφού γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-0 στο γήπεδο του Ρίου από την πρωτοπόρο -και μεγάλο φαβορί για απευθείας άνοδο- Αναγέννηση Ψαθοπύργου.
Πάντως, δίχως την παραμικρή αμφισβήτηση ήταν μία ήττα σαφώς εντός προγράμματος, αφού υπήρχε αισθητή η διαφορά δυναμικότητος ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους του Αντώνη Μπάλα να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι του Βασίλη Φίλιππα βρέθηκαν προηγούμενοι στο σκορ στο 28’ με τον Θύμιο Νάτση και στην επανάληψη σημείωσαν άλλα τρία τέρματα. Στο 50’ με τον Στέφανο Γκάνια (2ο φετινό) και να ακολουθήσουν άλλα δύο, στο 64’ και στο 68’, από τον Θύμιο Νάτση που πέτυχε χατ-τρικ, την στιγμή που σε όλο το πρωτάθλημα είχε πετύχει όλα κι όλα 3 γκολ.

Αναγέννηση Ψαθοπύργου: Βεντουρής, Πιχλίνσκι, Αθανασόπουλος, Τσαμτσούρης, Στούπας (76’ Π. Παπαδόπουλος), Μεσσήνης (53’ Ν. Παπαδόπουλος), Καλαμπόκας, Αβούρης, Γκάνιας, Παλούκης (67’ Παρίσης), Νάτσης.
Αστέρας Τέμενης: Μακρυγιαννάκης, Ρότσκας, Πολίτης (54’ Μπέσκος), Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Αν. Αγγελόπουλος, Ιβάνοφ (70’ Γκίνι), Δαλιάνης, Παπαδιονυσίου, Μιχαλόπουλος, Μητρόπουλος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας