Την πρώτη απώλεια βαθμών, ο Παναιγιάλειος, την είχε στην έδρα του απέναντι στον Αετό Πατρών με την καθολικώς αναγνωρισμένα αμέριστη «συνδρομή» και του διαιτητή του παιχνιδιού. Τρεις μήνες μετά κι έναν ολόκληρο γύρο, η Αιγιώτικη ομάδα, στη «ρεβάνς» του δεύτερου γύρου (18η αγωνιστική) έχει τη δυνατότητα να φέρει την …κανονικότητα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Οι «μελανόλευκοι» το Σάββατο (1/2, 15.00) θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Αγυιάς την Πατρινή ομάδα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης η οποία θα τους προσφέρει διπλό όφελος. Κι αυτό διότι, σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος, ο Παναιγιάλειος αφενός θα ωφεληθεί στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ κι αφετέρου θα έχει δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
Ωστόσο, ο Παναιγιάλειος θα παρουσιαστεί διαφορετικός σε σχέση με τον πρώτο γύρο και σίγουρο πιο «γεμάτος». Σε αυτή την αλλαγή του, σημαντικότατο ρόλο αναμένεται να παίξει η μεταγραφική ενίσχυση που έχει κάνει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Κι αν το πρώτο δείγμα από την «παρθενική» εμφάνιση του νεοαποκτηθέντος Σπυρόπουλου κρίθηκε θετικό, την προηγούμενη αγωνιστική, ακόμη καλύτερη αναμένουν όλοι ότι θα είναι η εικόνα της ομάδας από την αναμενόμενη συμμετοχή του πολύπειρου Σωτήρη Τσάτσου στο Σαββατιάτικο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα υποψηφιότητα για την αποστολή θέτουν ο νεαρός και ταλαντούχος Αιγιώτης Αργύρης Ορτέντζιος, όπως επίσης και ο Θεόδωρος Βαλλιάνος. Στον αντίποδα, εκτός από τις νέες συμμετοχές, η τεχνική ηγεσία έχει κι απουσίες, αφού στα «πιτς» παραμένει ο Χρήστος Οικονόμου που ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, αλλά και ο άτυχος Παναγιώτης Σταθακόπουλος που έσπασε την δεξιά του κλείδα στην προπόνηση.
Όμως όποια προβλήματα κι αν καλείται να αντιμετωπίσει η «Μαύρη Θύελλα», ο στόχος παραμένει ο ίδιος και η επίτευξή του προϋποθέτει να συνεχίσει με νίκες και στα υπόλοιπα παιχνίδια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης