Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία το Σκεπαστό (φωτό) είχε εύκολο -όπως τελικά αποδείχθηκε- έργο απέναντι στον Σπάρτακο, τον οποίο συνέτριψε στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων με σκορ 6-1 και πλέον βρίσκεται στο -6 από την προνομιούχο πεντάδα.
Οι γηπεδούχοι του Κωστή Βλάχου ήσαν εξαιρετικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κυρίως ποτέ δεν υποτίμησαν τον αντίπαλό τους, με όσες παγίδες μπορεί να κρύβουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν μπει οι στέρεες βάσεις για μία άνετη επικράτηση, αφού ο δείκτης του σκορ είχε ήδη ανέβει στο 3-0 χάρη στα τέρματα του Ρέιντι Μουτσάι στο 13’ και του Μάκη Βραχλιώτη στο 26’ και 35’.
Στην επανάληψη η ομάδα του Σκεπαστού συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πέτυχε άλλα τρία τέρματα. Στο 51’ και πάλι με τον Μάκη Βραχλιώτη που πέτυχε χατ-τρικ και έφθασε τα 10 στο φετινό πρωτάθλημα, στο 53’ με τον Γιώργο Φλογερά που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για φέτος και στο 76’ ήταν η σειρά του Ρέιντι Μουτσάι να βρεί δίχτυα και να φθάσει τα 4 στο φετινό πρωτάθλημα.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Κογκόλη, που παρατάχθηκαν με σημαντικές ελλείψεις, απλά μείωσαν σε 5-1 στο 54’ με τον Νίκο Χρυσάγη (1ο φετινό γκολ).

Σκεπαστό: Σκάρπας (46’ λ.τ. Π. Τραγότσαλος), Δήμου (46’ Ταφάνι), Βελάνας, Φλογεράς, Βασιλακόπουλος, Στέργιος, Αχμετάι (62’ Π. Βλάχος), Τζόβολος, Βραχλιώτης, Κανελλόπουλος (66’ Παπαβραμόπουλος), Μουτσάι.
Σπάρτακος: Αποστολόπουλος, Καπνίσης, Φλώρος, Κρίκας (67’ Ψαθάς), Κόρδας, Γκέκας, Φουντουλάκης (46’ Σταυράκης), Κοκόλης, Σκορδάκης (79’ Σκουντζής), Γκούντας, Χρυσάγης (77’ Μοντσενίγος).


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας