Μία ακόμη βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Κεραυνός Σελιανιτίκων, ο οποίος στο γήπεδο του Δημητρόπουλου ηττήθηκε από την Αυτόνομη με σκορ 5-0, με την τελευταία να σκαρφαλώνει πλέον στο 2ο πιο ψηλό σκαλί του βαθμολογικού πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι του Ανδρέα Παπαλάμπρου από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν βάλει τις υγιείς βάσεις για μία άνετη επικράτηση, αφού στο χρονικό αυτό διάστημα είχαν πετύχει ήδη δύο τέρματα. Πρώτα στο 4’ με τον Νίκο Δημακόπουλο που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για φέτος και ακολούθως στο 23’ με τον Χρυσόστομο Λάιο που σκόραρε για 6ο (!) διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 10 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Στην επανάληψη συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και ανταμείφθηκαν με άλλα τρία τέρματα. Στο 60’ με τον Γιάννη Βάρδα (1ο φετινό γκολ), στο 72’ με τον Γρηγόρη Παπουτσή (2ο φετινό γκολ) και στο 83’ με τον Ανδρέα Τάντουλα (2ο φετινό γκολ).

Κεραυνός Σελιανιτίκων: Αγγ. Μερκούρης, Σπ. Μερκούρης, Αλεξόπουλος, Ρηγόπουλος, Μπαρμπάκης, Κολοκυθάς, Σερβές, Διαμαντόπουλος, Αντωνόπουλος, Π. Γεωργακόπουλος, Ασημακόπουλος.
Αυτόνομη: Καραλής, Δημακόπουλος, Καββαδάς, Χαρίτο, Βάτσικας, Παπουτσής, Αλεξόπουλος Τάντουλας, Λάιος, Βάρδας, Αρσενόπουλος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας