Την πιο ευρεία νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η Α.Ε. Αρόης (φωτό), η οποία επικράτησε στο Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» του Κεραυνού Σελιανιτίκων με σκορ 6-0 και άρχισε να κάνει βλέψεις ακόμη και για την προνομιούχο πεντάδα.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη αυστηρή κριτική λόγω της πολύ μεγάλης διαφοράς δυναμικότητος, τουλάχιστον έτσι όπως παρουσιάστηκαν οι δύο ομάδες σε αυτό το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι του Θόδωρου Πατρώνη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο έδειξαν τις «άγριες» διαθέσεις τους, αφού πέτυχαν πέντε τέρματα. Δύο με τον Γιώργο Πλούμη (13’, 16’) και τρία με τον Σταύρο Σιδεράκη (14’, 31’, 35’) που έφθασε τα 5 στο φετινό πρωτάθλημα.
Στην επανάληψη η Α.Ε. Αρόης ανέκοψε ταχύτητα αφού δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος να συνεχίσει σε τέτοιους ρυθμούς και απλά στο 70’ ο Γιώργος Πλούμης διαμόρφωσε το τελικό σκορ, πετυχαίνοντας κι αυτός χατ-τρικ που είναι το δεύτερο φετινό και φθάνοντας συνολικά τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα.
Έτσι, τα 6 γκολ ήλθαν από δύο ποδοσφαιριστές που πέτυχαν χατ-τρικ, ένα όχι και τόσο σύνηθες φαινόμενο και ίσως παραμένει ανοιχτή κάποια σελίδα για το βιβλίο Γκίνες…

Α.Ε. Αρόης: Καράπαππας, Σιδεράκης (46’ Καραγκούνης), Κανελλάκης, Παναγιωτακόπουλος, Κουστουμπάρδης (46’ Καζανάς), Πολυζωγόπουλος, Ράμα (72’ Χουντάλας), Πατρώνης, Σαββόπουλος, Πλούμης, Κωστόπουλος (72’ Μπαρής).
Κεραυνός Σελιανιτίκων: Αγγ. Μερκούρης, Ασημακόπουλος, Κωστόπουλος, Αλεξόπουλος, Σπ. Μερκούρης, Ρηγόπουλος, Μπαρμπάκης, Κολοκυθάς, Κόκλας, Κουτσογιώργης, Σερβές.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας