«Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέπτονται στο …στρατόπεδο του Αστέρα Τέμενης, με τον τελευταίο να αποσπά «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο γήπεδο της Αγυιάς απέναντι στο Ζαβλάνι/Αίας, αλλά παρά ταύτα εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη των πλέι-άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Μπάλα αποδείχθηκαν πιστοί στο δόγμα ότι ένα παιχνίδι που για κάποιους λόγους δεν μπορεί να το κερδίσεις, τουλάχιστον προσπάθησε να μην το χάσεις. Έτσι έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο αμυντικό κομμάτι και με διπλή ζώνη άμυνας, κατάφεραν άλλες φορές πιο εύκολο και άλλες φορές πιο δύσκολα, να διατηρήσουν το απόλυτο μηδέν στα μετόπισθεν. Χρειάστηκε βέβαια σ’ αυτό να συνδράμει τα μέγιστα και ο γκολκίπερ Νίκος Μακρυγιαννάκης, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε λειτούργησε σαν «φύλακας – άγγελος» για την εστία του.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη που επιζητούσαν το «τρίποντο» της νίκης για να απομακρυνθούν μια και καλή από την ζώνη υψηλού κινδύνου, αφού οι αντίπαλοί τους έπαιζαν για δύο αποτελέσματα, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα όχι όμως και τον πολιορκητικό κριό για να διαπεράσουν την αντίπαλη εστία…

Ζαβλάνι/Αίας: Ζέρβας, Ντέντης, Καρπάνος, Ασημακόπουλος (68’ Κούντας), Μικές, Κατσαμπέκης, Βαβάτσικος (78’ Θεοδοσόπουλος), Χαλικόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Ξύδης, Κωστόπουλος.
Αστέρας Τέμενης: Μακρυγιαννάκης, Ρότσκας, Γ. Χριστοδουλόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Αν. Αγγελόπουλος (32’ λ.τ. Μπέσκος), Πολίτης, Δαλιάνης, Παπαδιονυσίου, Μιχαλόπουλος, Καββαδάς.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας