Κρύος ο καιρός, κρύο και το παιχνίδι από άποψη θεάματος στο δημοτικό στάδιο Καμαρών, όπου ο τοπικός Αχιλλέας και ο Αετός Ρίου μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) για την 15η αγωνιστική. Ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο με βάση την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες, χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο ότι έμειναν και απόλυτα ευχαριστημένες από την ελάχιστη συγκομιδή.
Όπως και να ‘χει, ο Αχιλλέας -επί ημερών του Γιώργου Αμασιάδη στον πάγκο- συνέχισε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι το αήττητό του (με 2 ισοπαλίες και 1 νίκη), ενώ αντίθετα για τον Αετό αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών έπειτα από 8 συνεχόμενες νίκες.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες μετριούνται στα δάχτυλα τους ενός χεριού. Ουσιαστικά όμως οι ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία. Ο Αετός στο πρώτο μέρος, που ήταν και πιο κινητικός, όταν στο 30’ το σουτ του Ζαφειρόπουλου απόκρουσε δύσκολα ο Μακρής, ενώ ο Αχιλλέας έκανε πιο αισθητή την παρουσία του στην επανάληψη και ειδικότερα στο 55’ όταν ο Νικολάου από τη μικρή περιοχή δεν πλάσαρε όπως θα ήθελε…

Αχιλλέας Καμαρών: Μακρής, Μάνε, Χριστόπουλος, Ντακούλιας, Μπαρμπούνης, Ιατρόπουλος, Μπουλούμπασης, Μπαζός, Νικολάου (81’ Νανάκος), Μπαμπίλης (91’ Κοντογιάννης), Μαρής.
Αετός Ρίου: Καραλής, Αποστολόπουλος, Ζακυνθινός, Ιντζές, Ζήκος, Στάμος, Κουκουρής, Λάγιος, Μπαλαλάς, Ζαφειρόπουλος, Παπαθανασόπουλος (80’ Πολυζωγόπουλος).


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας