Β’ Κατηγορία: Αστέρας Τέμενης-Π.Α.Ο.Κ. Πάτρας 2-1

0
247

Με ψυχή «χιλίων λεόντων» ο Αστέρας Τέμενης (φωτό) επικράτησε στο γήπεδό του, «Δημήτρης Βαζούκης», του ουραγού Π.Α.Ο.Κ. Πάτρας με σκορ 2-1 ύστερα από ολική ανατροπή και παρέμεινε έτσι ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής του, συνεχίζοντας την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει.
Σ’ ένα ματς όπου παιζόντουσαν «έξι» βαθμοί, οι γηπεδούχοι του Αντώνη Μπάλα αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, εν τούτοις υπερέβαλαν εαυτόν και παίζοντας σαν να μην υπάρχει αύριο για αυτούς, επέστρεψαν από την κόλαση του 0-1 στον παράδεισο του 2-1. «Δράστες» της ανατροπής ήταν στο 40’ ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για φέτος και στο 56’ ο Κώστας Μιχαλόπουλος που πέτυχε το 3ο φετινό του τέρμα, δίνοντας το φιλί της ζωής στον Αστέρα.
Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Σταυρόπουλου χωρίς ιδιαίτερο άγχος έπαιξαν ελεύθερο ποδόσφαιρο και προηγήθηκαν στο 14’ με τον Λεωνίδα Σγούρα, ενώ είχαν ακόμη μία – δύο καλές στιγμές να πετύχουν ένα ακόμη γκολ. Δεν τα κατάφεραν όμως και ως συνήθως ο νόμος του ποδοσφαίρου ήταν αμείλικτος για αυτούς…

Αστέρας Τέμενης: Μακρυγιαννάκης, Δορλής (46’ Μητρόπουλος), Γ. Χριστοδουλόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Αν. Αγγελόπουλος, Πολίτης (81’ Ντοντάι), Δαλιάνης, Παπαδιονυσίου, Μιχαλόπουλος, Καββαδάς.
Π.Α.Ο.Κ. Πάτρας: Γιαννικόπουλος, Τσίρος, Κωνσταντάκης (57’ Δ. Σγούρας), Γιακουμάτος (81’ Α. Σγούρας), Αβραμόπουλος (70’ Κουρσάρος), Λ. Σγούρας, Χαντάι (57’ Θωμάς), Γραμματικόπουλος, Αντ. Χότζα, Πέττας, Ρ. Χότζα.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας