Στην μεγάλη «μάχη» που δίνεται για μία θέση στην προνομιούχο πεντάδα, η Φλόγα Ροδιάς γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του Προαστείου από την Αργυρά με σκορ 2-1. Ετσι, η Πατρινή ομάδα επανήλθε εκ νέου στη ζώνη των πλέι-οφ και την 4η θέση, ενώ η ομάδα της Ροδιάς ισοβαθμεί πλέον στην 5η θέση με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και τον Φοίνικα Ζήριας.
Οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Τρίψα, που σημειωτέον προερχόντουσαν από 4 συνεχόμενες νίκες, διατύπωσαν έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Νίκο Χρονά για τον καταλογισμό του πέναλτι στο 84’ που άλλωστε απέφερε και το γκολ (4ο φετινό του Δημήτρη Καψάλη) της νίκης για την Πατρινή ομάδα. Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται, η Φλόγα δεν έχασε μόνο το παιχνίδι, αλλά και τους Γιώργο Γεωργίου και Θόδωρο Ραμπαβίλα που αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στην φάση του καταλογισμού του πέναλτι.
Οι γηπεδούχοι του Σωτήρη Νικολόπουλου είχαν πήραν κεφάλι στο σκορ στο 21’ με κεφαλιά του Δημήτρη Μαραθεύτη (3ο φετινό) και διατήρησαν αυτό το προβάδισμα μέχρι του δρόμου τα μισά, αφού πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έστω και με βραχεία κεφαλή (1-0).
Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με …κολλημένο το «γκάζι» και στο 48’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (1-1) με κοντινή προβολή του Γιώργου Χριστόπουλου (4ο φετινό), μετά από κόρνερ του Μητρόπουλου. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε χωρίς να αναδειχτεί κάποιος νικητής, ήρθε η φάση που προαναφέραμε στο 84’ με τους γηπεδούχους να γελάνε τελευταίοι άρα και καλύτερα…

Αργυρά Πατρών: Δανιήλ, Γ. Σταματάκης, Παπαλεξόπουλος (60’ Ζαπατίνας), Μπεντεβής, Μ. Διαμαντόπουλος, Μαραθεύτης, Ασημακόπουλος (88’ Λύτρας), Ανδρ. Σταματάκης, Καψάλης (85’ Ταραβήρας), Φούντος, Θεοδωρακόπουλος (71’ Φερτάκης).
Φλόγα Ροδιάς: Γκιώνης, Κουτρόπουλος, Ραμπαβίλας, Γιαννόπουλος, Σπανός, Λιακόπουλος, Κουνάβης (83’ Θεοδούλης), Χριστόπουλος (74’ λ.τ. Θεοχαρόπουλος), Κατσαούνης, Γεωργίου, Μητρόπουλος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας