Στο γήπεδο του Δημητρόπουλου η Άβυθος 2017 και ο Πανιώνιος/Αχιλλέας μοιράστηκαν γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις με τελικό σκορ 1-1 και τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες απώλεια δύο βαθμών, κάτι που στην παρούσα φάση δεν εξυπηρετούσε καμία τους.
Σ’ ένα γήπεδο που ο κακός αγωνιστικός του χώρος δεν προμήνυε να παιχτεί ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητος, μοιραία οι δύο μονομάχοι έριξαν όλο το βάρος τους στην δύναμη, εκεί όπου η μπάλα περισσότερο ταλαιπωριόταν γύρω από την μεσαία γραμμή και πολύ λιγότερο μπροστά στις δύο εστίες. Μην λησμονούμε άλλωστε ότι τόσο οι γηπεδούχοι του Λεωνίδα Κατσαρέλια, όσο και οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Νταγιούκλα, έχουν φέτος μεγάλη έμφαση στα ισόπαλα αποτελέσματα με 6 και 5 αντίστοιχα, ενώ χωρίς νικητή (2-2) είχε ολοκληρωθεί και το ματς του α’ γύρου στο γήπεδο της Αγυιάς
Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας ήταν αυτός που άνοιξε πρώτος το σκορ, στο 34’, με τον …συνήθη «ύποπτο» Ντάνιελ Σπάχιου που σκόραρε για 3ο διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε τα 12 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Και η απάντηση ήρθε στο 40’ από κορυφαίο σκόρερ της ομάδας της Συμπολιτείας Τζουλιάνο Μούτσα, ο οποίο με το 6ο φετινό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Άβυθος 2017: Παναγιωτόπουλος, Λελούδας, Ροδόπουλος (67’ Ι. Παπαγεωργίου), Μακρής, Κανάγιας, Χρυσανθόπουλος, Ευθυμίου, Μπιρμπίλης (46’ Πολυχρονόπουλος), Μούτσα, Γκοτσόπουλος, Καραΐνδρος.
Πανιώνιος/Αχιλλέας: Ι. Σπυρόπουλος, Κούβελας, Σ. Σπυρόπουλος (55’ Δημητρίου), Παπαχρονόπουλος, Ζαραδούκας, Κωτσόπουλος (80’ Βασιλείου), Μπακούρος, Πλούμης, Θεοδωρακόπουλος, Σπάχιου, Μάγκος (66’ Τζιβλικάκης).


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας