Β’ Κατηγορία: Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας-Πανιώνιος/Αχιλλέας 2-2

0
192

Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι η Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας έμεινε μακριά από τη νίκη, καθώς αυτή τη φορά στο δημοτικό στάδιο Καμαρών ο Πανιώνιος/Αχιλλέας της πήρε την… «μπουκιά από το στόμα» στο 92’ και την ισοφάρισε σε 2-2.
Οι γηπεδούχοι του Μίλτου Καρατζά την χρονική στιγμή που ήσαν έτοιμοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες, «ήπιαν» το πικρό ποτήρι της ισοφάρισης από έναν παίκτη που μάλιστα ήρθε από τον πάγκο, τον Χρήστο Τζιβλικάκη (1ο φετινό γκολ), για να τους στείλει στο -11 από το …ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Κρίμα για την ομάδα του Ερινεού, που έκανε τεράστια προσπάθεια για να φθάσει στην ολική ανατροπή και να ανταποδώσει στο 43’ το γκολ του Ντάνιελ Σπάχιου (που σκόραρε για 2ο διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε συνολικά τα 11 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα). Η αρχή για την Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας έγινε (1-1) με το …καλημέρα στην επανάληψη, όταν στο 47’ ο Θανάσης Τέρπος σκόραρε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και έφθασε τα 8 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και εν συνεχεία στο 79’ όταν πήρε το προβάδισμα (2-1) με τον Κλάιντι Μπάσα (13ο φετινό γκολ).

Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας: Τσάκωνας, Σάλαι, Διγγελόπουλος, Ντολάνι, Νγκέλα, Μούκας (46’ Γεωργακόπουλος), Μάλλιος, Ψυχογιάννης, Λαλιώτης, Μπάσα (80’ Μιχαλόπουλος), Τέρπος.
Πανιώνιος/Αχιλλέας: Σπυρόπουλος, Κούβελας,  Παπαχρονόπουλος, Κάππας, Ζαραδούκας, Κωτσόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Μπακούρος (83’ Τζιβλικάκης), Παναγιωτακόπουλος (74’ Δημητρίου), Σπάχιου, Πλούμης (71’ Μάγκος).


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας