Αγωνιστική δράση και μεταγραφικές ανησυχίες στον Παναιγιάλειο

0
248

Με εκτός έδρας αποστολή ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2020 ο Παναιγιάλειος, όπου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (11/1, 15:00) στο γήπεδο της Αγυιάς, την ομάδα του Δαβουρλή ’92. Μία αποστολή η οποία μπορεί να θεωρείται βατή για τους «μελανόλευκους», σύμφωνα με τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων (1ος εναντίον 10ου) ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Κι αυτό διότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, για τρεις εβδομάδες λόγω των εορτών, υπάρχει -πάντα και παντού- ένα ερωτηματικό για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων.
Από την πλευρά της Αιγιώτικης ομάδας, πάντως, οι προπονήσεις συνεχίστηκαν κανονικά κατά τη διάρκεια της διακοπής με στόχο να παρουσιάσει η ομάδα καλύτερο και πιο πειστικό αγωνιστικό πρόσωπο. Παράλληλα οι ιθύνοντες του συλλόγου κάνουν και τις απαραίτητες επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις, που αφορούν αυτές του αμυντικού και του επιτελικού μέσου, όπως επίσης και του ακραίου επιθετικού (winder). Πληροφορίες θέλουν τις επαφές να είναι σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα να αναμένονται εξελίξεις.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία των «μελανόλευκων» ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, με το τεχνικό δίδυμο του Παναιγιάλειου να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και να έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερο δυνατό σχήμα.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης