Π.Γ.Σ.: Στοχεύει στο «τρίποντο» με το παράλληλο όφελος…

0
310

Με το σενάριο να παραμείνει ίδια η στελέχωση της πρώτης προνομιούχου τετράδας του 2ου Ομίλου (που οδηγεί στα πλέι-οφ) να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες -αν όχι όλες- ο Παναιγιάλειος θα υποδεχθεί την Κυριακή (8/12, 15:00) στο δημοτικό στάδιο των Καμαρών, την 4η βαθμολογικά Νίκη Προαστείου, με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα τον ωφελήσει διπλά.
Η Αιγιώτικη ομάδα, εκτός από τους βαθμούς της νίκης που θα της επιτρέψουν -τουλάχιστον- να διατηρήσει τη διαφορά από τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου και τον Αετό Πατρών και να αυξήσει από την Κυριακάτικη αντίπαλό της, θα έχει καταφέρει παράλληλα να υπερτερεί του συλλόγου του Προαστείου και στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ, εάν και εφόσον η Νίκη τερματίσει «εντός» της πρώτης τετράδας. Βέβαια ο στόχος του «τρίποντου» κάθε άλλο παρά εύκολος μπορεί να θεωρηθεί, παρότι ο Παναιγιάλειος και σε αυτό το παιχνίδι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Κάτι το οποίο άλλωστε επιβεβαιώνει και το πρόσφατο παρελθόν, όπου οι «μελανόλευκοι» στο παιχνίδι του πρώτου γύρου πήραν δύσκολα την εκτός έδρας νίκη κυρίως λόγω της κακής εμφάνισης που πραγματοποίησαν στο δεύτερο 45λεπτο του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι η Αιγώτικη ομάδα καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή και αγωνιστικά πειθαρχημένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να μην δώσει καν το περιθώριο στην πατρινή ομάδα να σκεφτεί ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι θετικό.
Μάλιστα το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει στις Καμάρες -λόγω εργασιών στο δημοτικό στάδιο- σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσει πρόβλημα για τους «μελανόλευκους», αφού η «καταδίκη» να δικαιολογούν τον τίτλο του φαβορί είναι διαχρονική για όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος που συμμετέχουν, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Τέλος, στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της Αιγιώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο γήπεδο του Πλαστήρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Έτσι το τεχνικό δίδυμο του Παναιγιάλειου έχει και πάλι τη δυνατότητα να παρατάξει το πλέον ανταγωνιστικό σχήμα για την επίτευξη του στόχου της νίκης.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης