Κύπελλο Ερασιτεχνών: Σταροχώρι-Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας 0-2

0
287

Για την Γ’ Φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας επικράτησε στο γήπεδο της Χαλανδρίτσας του Σταροχωρίου με σκορ 2-0 και πέρασε στους «16» της διοργάνωσης.
Η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, δεν υποτίμησε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλό της και πετυχαίνοντας ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο (28’ και 80’) με τον Μίλτο Καλέλλη, συνεχίζει στον θεσμό ελπίζοντας να φθάσει όσο πιο μακριά μπορεί.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Νίκου Λαγογιάννη, που αγωνίζονται στον 1ο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας και μάλιστα είναι πρωτοπόροι, έδειξαν κατά διαστήματα αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, όμως αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να κάνουν την υπέρβαση απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας…

Σταροχώρι: Κοντογέωργας, Τσάκας, Κονταλής (75’ Σ. Κατσαΐτης), Καρμακόλιας, Γερ. Αντωνακόπουλος, Γεωργόπουλος, Φ. Κατσαΐτης, Παλούμπης (65’ Σωτηρακόπουλος), Μητρόπουλος (80’ Λιαπάτης), Σ. Αντωνακόπουλος (85’ Φεφές), Γ. Αντωνακόπουλος.
A.E. Αιγείρας/Ακράτας: Λεπενιώτης, Παππάς, Παναγιωτόπουλος, Μάρκου, Έξαρχος, Ψαρράκος, Καυγάς, Πρέζας (88’ Αλέφαντος), Κλουκίνας (28’ Σκάζας), Καλέλλης, Μαυρομμάτης.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας