Χρειάστηκε να περάσουν 11 αγωνιστικές για να καταφέρει η Α.Ε. Αιγίου να κάνει «σεφτέ» στις νίκες σε εκτός έδρας αναμετρήσεις της και το πέτυχε στο γήπεδο της Αγυιάς, όπου επικράτησε του Σπάρτακου με σκορ 4-1, ύστερα μάλιστα από ολική ανατροπή.
Οι φιλοξενούμενοι του Τάκη Παπακωνσταντίνου είχαν την πιο παραγωγική τους ημέρα σημειώνοντας τέσσερα τέρματα, ενώ παράλληλα είχαν και πέντε δοκάρια (Κουνάβης, Παρίσης, Μαγειράκης, Κορδωτός) Και όλα αυτά ενώ ήσαν αναγκασμένοι να κυνηγάνε το σκορ, αφού ο Σπάρτακος από το 35’ είχε πάρει το προβάδισμα με τον Παναγιώτη Καπνίση (1ο φετινό). Όμως προτού οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι Αιγιώτες έφεραν παιχνίδι στα ίσα, στο 39’, με τον Αντώνη Παρίση (2ο φετινό).
Αυτό ήταν για την Α.Ε.Α., μέχρι να πάρει η «μηχανή» μπροστά για τα καλά και στην επανάληψη σημείωσαν άλλα τρία τέρματα. Στο 62’ με αυτογκόλ του Γιάννη Σελίμη, στο 67’ με τον Νίκο Κορδωτό (1ο φετινό) και στο 85’ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Τάσο Αντωνόπουλο (4ο φετινό).

Σπάρτακος: Αποστολόπουλος, Καπνίσης, Δημητρόπουλος, Μπακουλόπουλος, Κόρδας, Παπάδης, Μοντσενίγος, Μούρτζης, Φουντουλάκης, Σελίμης, Κούτρας.
Α.Ε. Αιγίου: Αναγνωστόπουλος, Μεσσήνης (84’ Αναστασόπουλος), Αντωνόπουλος, Τσέλιος, Μητρόπουλος, Ψηλός, Κορδοτός, Μαγειράκης, Παρίσης (86’ Τριανταφύλλου), Κουνάβης (46’ Μερτής / 75’ Χρ. Κοσσαράς), Καπάνταης.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας