Παρά την σθεναρή αντίσταση την οποία προέβαλλε το Σκεπαστό απέναντι στην μακράν κορυφαία ομάδα του 2ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας, εν τούτοις η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου είχε το ποιότητα, το ταλέντο αλλά και το ειδικό βάρος για να επικρατήσει σε τέτοιου είδους αγώνες με σκορ 1-0, φθάνοντας έτσι τις 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι του Κωστή Βλάχου, που παρουσιάστηκαν εντελώς μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο σε σύγκριση με τα τελευταία τους παιχνίδια, στάθηκαν σαν ίσοι προς ίσους στο πρώτο ημίχρονο, χρονικό διάστημα στο οποίο θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ, αν ο κορυφαίος σκόρερ τους Μάκης Βραχλιώτης ενεργούσε πιο ψύχραιμα για την κλάση του και δεν σπαταλούσε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Καραγιαννάκη ανέβασαν μία επιπλέον ταχύτητα και σχεδόν με …κολλημένο το «γκάζι» πέτυχαν το πολυπόθητο για αυτούς γκολ στο 76’ με τον Γιάννη Κουτσομπελίτη (1ο φετινό), ενώ νωρίτερα σημάδεψαν τρείς φορές τα αντίπαλα δοκάρια με τους Κώστα Πήττα (52’), Δημήτρη Παπαθεοδωρακόπουλο (63’) και Γιάννη Κουτσομπελίτη (71’).

Σκεπαστό: Σκάρπας, Βελάνας, Κ. Τραγότσαλος, Φλογεράς, Βασιλακόπουλος, Στέργιος, Κουτρουμάνης (64’ Αχμετάι), Δήμου (83’ Παπαθανασίου), Βραχλιώτης, Κανελλόπουλος (8’ λ.τ. Π. Τραγότσαλος), Μουτσάι (80’ Παπαδόπουλος).
Φλόγα Κάτω Καστριτσίου: Γκόγκος, Μητρόπουλος, Χ. Τσάμης, Πήττας (65’ Καυκάς), Μπουρνάκας, Κουτσομπελίτης, Μαυρομμάτης, Γιαννακόπουλος, Παπαθεοδωρακόπουλος (80’ Ανδρεόπουλος), Χαλούλος, Τριαματάκης (75’ Θ. Τσάμης).


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας