Συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της προς την κορυφή, η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου (φωτό) δεν δυσκολεύτηκε ούτε στο γήπεδο του Δημητρόπουλου να επικρατήσει με σκορ 3-0 του ουραγού Κεραυνού Σελιανιτίκων και να διατηρηθεί έτσι στο …ρετιρέ της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου, έχοντας μάλιστα το απόλυτο νικών.
Οι φιλοξενούμενοι του Θανάση Καραγιαννάκη χρειάστηκαν μόλις ένα ημίχρονο (το πρώτο) για να φθάσουν στην 7η συνεχόμενη νίκη τους, την οποία «υπέγραψαν» οι Δημήτρης Παπαθεοδωρακόπουλος (5ο φετινό) στο 11’, Άρης Γιαννακόπουλος (1ο φετινό) στο 23’ και Κώστας Τριαματάκης (2ο φετινό) στο 39’. Στην επανάληψη δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος να πατήσουν κι άλλο το …γκάζι, αφού το ζητούμενο για αυτούς ήσαν οι τρείς βαθμοί της νίκης, που ήρθαν μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία.

Κεραυνός Σελιανιτίκων: Αγγ. Μερκούρης, Ρηγόπουλος, Μπαρμπάκης, Σπ. Μερκούρης, Γιαννόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κωστόπουλος, Αλεξόπουλος, Αντωνόπουλος, Κανελλής, Μελισσουργός.
Φλόγα Κάτω Καστριτσίου: Γκόγκος (46’ Πρέμτος), Μητρόπουλος, Τσάμης, Σπυρόπουλος (46’ Θάνος), Μπουρνάκας, Κουτσομπελίτης, Τριαματάκης, Γιαννακόπουλος, Καυκάς, Χαλούλος, Παπαθεοδωρακόπουλος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας