Γ’ Κατηγορία: Α.Ε.Κ. Πατρών-Κεραυνός Σελιανιτίκων 3-1

0
240

Μία ακόμη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Κεραυνός Σελιανιτίκων, αφού στο «Ντα Λουζ» η Α.Ε.Κ. Πατρών τον κέρδισε στο ντέρμπι των ουραγών με σκορ 3-1 κάνοντας έτσι «σεφτέ» για φέτος στις νίκες (εντός γηπέδου).
Οι γηπεδούχοι του Αντώνη Χριστόπουλου μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ξεκίνησαν με γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια, αφού στο 48’ ο Αντώνης Κανελλόπουλος (1ο φετινό) άνοιξε το σκορ. Και στο 75’ ήταν η σειρά του Γιάννη Ξυπολιά (1ο φετινό) να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ ο επίλογος ανήκε στον Παναγιώτη Φραντζή (2ο φετινό), ο οποίος στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 78’ με τον Βασίλη Ρηγόπουλο (1ο φετινό).

Α.Ε.Κ. Πατρών: Κεπενός, Αντωνόπουλος (48’ Μουζάκης), Φραντζής, Οικονομόπουλος, Κανελλόπουλος, Γεντεκάκης, Γκλαβάς, Ξυπολιάς, Καράπαπας, Μαρτζάκλης, Ασημακόπουλος.
Κεραυνός Σελιανιτίκων: Αγγ. Μερκούρης, Θεοδωρόπουλος, Κουτσογιώργης, Σπ. Μερκούρης, Αλεξόπουλος, Αντωνόπουλος, Ρηγόπουλος, Μπαρμπάκης, Ψιμούλης, Κωστόπουλος, Τζουκάρ.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας