Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η Φλόγα Ροδιάς (φωτό) συνέτριψε στο γήπεδο του Προαστείου την Α.Ε. Δρεπάνου με σκορ 6-0 και εξακολουθεί να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να μη μείνει εκτός της προνομιούχου πεντάδας.
Οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Τρίψα που «γυάλιζε το μάτι τους» από την αρχή, μη θέλοντας να σπαταλήσουν άλλους βαθμούς από ματς τα οποία εύκολα ή δύσκολα θα πρέπει να κερδίζουν, είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Χρονικό διάστημα στο οποίο πέτυχαν τέσσερα τέρματα και εξασφάλισαν την 6η νίκη τους και 2η μακριά από την έδρας τους (και μάλιστα με το ίδιο σκορ με τον άλλο ουραγό Π.Α.Ο.Κ. Πάτρας). Ο χορός των γκολ ξεκίνησε μόλις στο 1’ με «δράστη» τον Άκη Κατσαούνη (που σκόραρε για 2ο διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε τα 14 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα) και ακολούθησαν άλλα τρία, στο 18’ και στο 41’ από τον Παναγιώτη Μητρόπουλο και στο 45’ από τον Παναγιώτη Κουνάβη (4ο φετινό).
Στην επανάληψη σε ρυθμό …ρελαντί η Φλόγα σημείωσε άλλα δύο τέρματα. Στο 63’ με τον Γιώργο Χριστόπουλο (3ο φετινό) και στο 85’ εκ νέου με τον Παναγιώτη Μητρόπουλο (που έκανε χατ-τρικ και έφθασε τα 10 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα).

Α.Ε. Δρεπάνου: Κ. Καρέλας, Γεωργιόπουλος (64’ Καμενίδης), Καριόρης, Χάιδας, Σταματάκης, Βίσσας, Τσιάκαλος, Γ. Καρέλας, Χοντζάι (76’ Μπάιλο), Καψάλης, Καττές (83’ Τόλιας).
Φλόγα Ροδιάς: Γκιώνης, Λιακόπουλος (46’ Κουτρόπουλος), Ραμπαβίλας, Γιαννόπουλος, Σπανός, Χριστόπουλος, Κουνάβης (59’ Γεωργίου), Τσέντζος, Κατσαούνης, Μπαντούνας (62’ Μεντζάι), Μητρόπουλος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας