Β’ Κατηγορία: Αχιλλέας Καμαρών-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 0-2

0
288

Η φθίνουσα πορεία του Αχιλλέα Καμαρών συνεχίστηκε και στο εντός έδρας παιχνίδι του με την πρωτοπόρο Αναγέννηση Ψαθοπύργου, από την οποία ηττήθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο με σκορ 2-0, παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη για 7 συνεχόμενα παιχνίδια (1 ισοπαλία και 6 ήττες).
Στο δημοτικό στάδιο Καμαρών, εκεί όπου οδηγήθηκε το παιχνίδι χρονικά, όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα κολλούσαν στη λευκή ισοπαλία (0-0) και αμφότερες θα είχαν απώλεια δύο βαθμών. Όμως οι φιλοξενούμενοι, του Βασίλη Φίλιππα, στο 85’ και στο 93’ κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα με τον Σάκη (Διονύση) Αθανασόπουλο, ο οποίος είχε πετύχει όλα κι όλα δύο γκολ στο πρωτάθλημα και πέτυχε δύο μαζεμένα, φθάνοντας συνολικά τα 4 φέτος.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμα μία φορά «μίλησε» για τα καλά και η αρνητική παράδοση που έχει η ομάδα του Σάκη Μπαβιόλη απέναντι στους πρωτοπόρους, αφού σε 7 αγώνες μετράει ισάριθμες ήττες!

Αχιλλέας Καμαρών: Μακρής, Μάνε, Νικολάου (80’ Μπαζός), Ντακούλιας, Μπαρμπούνης, Μπουλούμπασης, Χριστόπουλος (73’ Καραμπούλας), Ιατρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (60’ Νανάκος), Μπαμπίλης, Μαρής.
Αναγέννηση Ψαθοπύργου: Τούφας, Πιχλίνσκι (48’ Μπουρνάκας), Αθανασόπουλος, Τσαμτσούρης, Στούπας, Νταλαμάρας (53’ Διαμαντόπουλος), Παλούκης, Γκάνιας (80’ Σ. Πελεκάνος), Μεσσήνης, Παρίσης, Νάτσης.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας