Σ’ ένα ματς για πολύ γερά νεύρα και στο οποίο «έσπασαν καρδιές» στο Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας», η Άβυθος 2017 έχασε σπουδαία ευκαιρία να φύγει μ’ ένα τεράστιο διπλό στις αποσκευές της, αφού ισοφαρίστηκε στο 90’ την στιγμή μάλιστα που είχε προηγηθεί στο 88’… Αυτά είναι όμως τα τερτίπια της μπάλας ή τα γραπτά της μοίρας, όπως και να έχει όμως όσοι λιγοστοί παρευρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ένα πραγματικό θρίλερ, που είχε την υπογραφή του Άλφρεντ Χίτσκοκ.
Οι φιλοξενούμενοι του Λεωνίδα Κατσαρέλια που προηγήθηκαν δύο φορές, στο 30’ με τον Κώστα Μακρή (3ο φετινό γκολ) και στο 88’ με τον κορυφαίο τους σκόρερ Τζουλιάνο Μούτσα (5ο φετινό γκολ), όμως από απειρία περισσότερο δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν σωστά ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα που έδειχναν να σφιχταγκαλιάζουν. Και μάλιστα αυτό το 2-2 τείνει να γίνει το αγαπημένο τους σκορ, αφού ήδη το έχουν φέρει 4 φορές…
Από την άλλη όμως θα πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα και στους γηπεδούχους του Γιάννη Τσίκα, οι οποίοι επέστρεψαν δις -στο 73’ με τον Κώστα Στασινόπουλο (2ο φετινό γκολ) και στο 90’ με τον Γιώργο Γκούρλα (3ο φετινό γκολ)- και δεν εγκατέλειψαν ποτέ τη μάχη πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Κώστα Ταξιάρχη.

Απόλλων Εγλυκάδας: Ανδριακόπουλος, Παντέλης, Μαγνησαλής, Καραβότας, Κ. Κερπινιώτης, Λεβέντης, Σκουμής, Γιάχο, Γκούρλας, Στασινόπουλος (76’ Σκόνδρας), Πύργας (64’ Μουντζούρης).
Άβυθος 2017: Πράσινος, Χριστόπουλος, Ροδόπουλος, Μακρής, Βαγενάς, Χρυσανθόπουλος (79’ Μπιρμπίλης), Ευθυμίου (91’ Κ. Παπαγεωργίου), Ι. Παπαγεωργίου (51’ Ράμμος), Μούτσα, Γκοτσόπουλος, Καραΐνδρος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας