Β’ Κατηγορία: Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας 2-0

0
488

Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής για τον 2ο Όμιλο, που διεξήχθη στο γήπεδο του Ρίου, η πρωτοπόρος Αναγέννηση Ψαθοπύργου ήταν η μεγάλη κερδισμένη αφού επικράτησε της Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας με σκορ 2-0 και αποσπάστηκε 8 βαθμούς από την ομάδα του Ερινεού.
Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Φίλιππα, που πλέον τρέχουν με …ρεκόρ 11 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα, ήσαν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και από την στιγμή που πέτυχαν δύο τέρματα απέναντι στην κορυφαία άμυνα του 2ου Ομίλου, ενώ αυτοί διέθεταν την πιο παραγωγική επίθεση, είναι λογικό να γείρει η πλάστιγγα υπέρ τους.
Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι πρωτοπόροι και μεγάλο φαβορί για απευθείας άνοδο στην ανώτερη κατηγορία, μετά από απουσία ενός έτους. Στο 35’ με το Νίκο Διαμαντόπουλο (6ο φετινό) και στο 71’ με τον Γιάννη Παρίση (που σκόραρε για 2ο διαδοχικό παιχνίδι).
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι του Μίλτου Καρατζά, έμειναν μακριά από το καλό αγωνιστικό τους προφίλ και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα αν και έπαιζαν για δύο αποτελέσματα. Και όταν αποφάσισαν να μπουν πιο δυνατά ήταν πια πολύ αργά με τις ευκαιρίες του Κλάιντι Μπάσα στο 86’ και του Θανάση Τέρπου στο 89’, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι…

Αναγέννηση Ψαθοπύργου: Τούφας, Μπουρνάκας, Αθανασόπουλος, Τσαμτσούρης, Στούπας, Νταλαμάρας, Παλούκης (72’ Νάτσης), Γκάνιας (83’ Μεσσήνης), Αβούρης (88’ Π. Παπαδόπουλος), Παρίσης, Διαμαντόπουλος (80΄ Ι. Πελεκάνος).
Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας: Τσάκωνας, Μούκας, Διγγελόπουλος, Ασημακόπουλος, Νγκέλα, Γεωργακόπουλος, Παρτάλης, Ψυχογιάννης, Λαλιώτης, Μπάσα, Τέρπος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας