Με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Ε.Φ.Α. Αιγίου και τον Αστέρα Τέμενης να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής, ανοίγει σήμερα η αυλαία του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ-Η. Οι δύο ομάδες έχουν διανύσει αντίθετες πορείες μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο στα παιχνίδια εντοπιότητας και πόσο μάλλον όταν υπάρχει και έντονο βαθμολογικό κίνητρο.
Η τυπικά γηπεδούχος Ε.Φ.Α., με τον Σάκη Κωνσταντόπουλο στον πάγκο της, δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν καθώς μετράει 4 ήττες σε ισάριθμες παιχνίδια, ευρισκόμενη στην τελευταία θέση. Απόψε θα αναζητήσει με κάθε θυσία το πρώτο της ροζ φύλλο για να παραμείνει «ζωντανή» στην προσπάθεια παραμονής της.
Από την άλλη πλευρά, ο φιλοξενούμενος Αστέρας, με τον Νίκο Ζίζηλα στη τεχνική ηγεσία, έχει πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα (στην πρώτη του παρουσία στη Β’ ΕΣΚΑ-Η), όντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 4 νίκες και 1 ήττα. Και γι’ αυτόν η νίκη αποτελεί μοναδικό στόχο, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα για την είσοδό του στα πλέι-οφ.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 8.00 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου, ενώ διαιτητές έχουν οριστεί οι κ.κ. Ελ Ανύ και Αδαμόπουλος.


Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας