Το ζητούμενο για τον Παναιγιάλειο, σε κάθε επίσημο παιχνίδι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, είναι να κερδίζει προκειμένου να μπει στη διαδικασία των πλέι-οφ με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Μία ακόμη νίκη (1-0), λοιπόν, πήρε και σήμερα υποδεχόμενος την Νίκη Προαστείου στο δημοτικό στάδιο Καμαρών, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, χάρη στο γκολ που πέτυχε μόλις στο 5′ ο Βασίλης Χριστόπουλος μετά από συρτή σέντρα – ασίστ του Γιώργου Μπακατσέλου. Όμως όλα πήγαν καλά μέχρι την κατάκτηση των τριών βαθμών. Κι αυτό και μόνο αυτό, θα πρέπει να κρατήσουν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα από το παιχνίδι, καθώς η εικόνα των «μελανόλευκων» ήταν απογοητευτική για μία ομάδα που θεωρείται και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου. Δημιουργώντας συνολικά φάσεις που μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, ο κακός Παναιγιάλειος, μπορεί να κατάφερε να πάρει την ουσία, αλλά προβλημάτισε τους φιλάθλους του που βρέθηκαν στις Καμάρες.
Η ομάδα των Αλέκου Σπυρόπουλου και Μάκη Λελούδα, σήμερα, δεν έχει να επιδείξει τίποτα θετικό αγωνιστικά, πλην της κατάκτησης της νίκης. Υπήρχε έλλειψη αγωνιστικής πειθαρχίας, κακή κυκλοφορία της μπάλας, έλλειψη ποδοσφαιρικής φαντασίας και γενικότερα η εικόνα σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσε τον -δικαιολογημένο χαρακτηρισμό του φαβορί.
Όμως επειδή σ’ ένα παιχνίδι παίζουν δύο ομάδες, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η αντίπαλος της Αιγιώτικης ομάδας, Νίκη Προαστείου, αν και δεν μπόρεσε να απειλήσει επιθετικά είχε την τύχη να έχει υπέρ της και την ανοχή του διαιτητή Φωκά ο οποίος αρκετές φορές επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι, με συνέπεια να μην μπορούν οι «μελανόλευκοι» να προσπαθήσουν να βρουν έναν ικανοποιητικό αγωνιστικό ρυθμό.
Βέβαια, σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει αυτό το νέο διαιτητικό «φαινόμενο» να αποτελέσει δικαιολογία για την κακή εικόνα της Αιγιώτικης ομάδας. Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πρέπει να προβληματιστεί ιδιαίτερα από τη σημερινή εικόνα και η διοίκηση θα πρέπει να αναζητήσει τους τρόπους ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ για να μην βρεθεί ο Παναιγιάλειος προ εκπλήξεων στη φάση των πλέι-οφ.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Νικολόπουλος, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος (22′ λ.τ. Παπασπηλιόπουλος), Μπακατσέλος, Μπούνας, Κουραχάνης, Λιάτος (77′ Οικονόμου), Γκάτσης (91′ Σκούτας), Χριστόπουλος (86′ Αποστολής).
Νίκη Προαστείου: Ν. Δημόπουλος, Πολύδωρος, Κατσάς, Ξύδης (70′ Σαμαντάς), Στ. Δημόπουλος, Διαμαντόπουλος (86′ Ευαγγέλου), Μουστάκας, Καϊμακάς, Καταβάτης (46′ Καρέλας), Σαρρής, Γαλάνης (28′ λ.τ. Καψής).


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης