Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία και τα θετικά της αποτελέσματα, η Θύελλα Αιγίου (στη φωτό όπως παρατάχθηκε στο γήπεδο της Αγυιάς) παραχώρησε λευκή ισοπαλία, 0-0, στον Δαβουρλή ’92 και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την ζώνη υψηλού κινδύνου.
Κι όμως οι φιλοξενούμενοι του Κυριάκου Αθανασίου βάσει απόδοσης και ευκαιριών αισθάνονται εντελώς αδικημένοι από την έκβαση του τελικού αποτελέσματος, αφού θα έπρεπε να ήσαν αυτοί που θα έφευγαν με τους τρείς βαθμούς της νίκης στις αποσκευές τους. Και στα δύο ημίχρονα είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα περιορίζοντας τους αντιπάλους τους στο μισό τερέν και σπαταλώντας ουκ ολίγες ευκαιρίες. Όμως η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ και οποιαδήποτε ομάδα δεν σκοράρει επουδενί τρόπο δεν κερδίζει. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο παιχνίδι της Αιγιώτικης ομάδας, που αν πριν από την έναρξη του αγώνα θα ήταν ευχαριστημένη μ’ ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, τώρα σίγουρα «αναθεματίζει» την τύχη της και την αστοχία της για τους δύο χαμένους βαθμούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία στην προϊστορία των δύο ομάδων σε σύνολο 6 αγώνων, με την Θύελλα να έχει ακόμη 3 νίκες και 2 ήττες, ενώ αυτό ήταν το 3ο συνεχόμενο παιχνίδι για την Αιγιώτικη ομάδα που διατηρεί το μηδέν παθητικό στην άμυνα!

Δαβουρλής ’92: Κοκοτσής, Πολίτης, Τελέγκος, Μανούσος, Σ. Πρέμπτος, Βετούλας, Λαζαρίδης (63′ Γ. Βάρδας), Στάμος, Κουμπουρλής, Αντύπας, Ανδρεοσόπουλος.
Θύελλα Αιγίου: Ντόι, Μανέτας (63′ Φιλιππάτος), Ι. Παξιμάδης, Κόλα, Αθανασίου, Τζιτζιφάκος, Γκοτσόπουλος, Σωτηρόπουλος (88′ Μακρυγιαννάκης), Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης, Μητρόπουλος (81′ Ασημακόπουλος).


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας