Χρειάστηκε να περάσουν 14 αγωνιστικές, στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, για να μπορέσει να κάνει «σεφτέ» στις εκτός έδρας νίκες της η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, όμως το έκανε με τρόπο εκκωφαντικό αφού επιβλήθηκε στο γήπεδο του Πετρωτού της ουραγού Α.Π.Ο. Αρόης με σκορ 5-1.
Οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Γκρέκα, που σημείωσαν την 5η συνολικά νίκη τους και πήραν παράλληλα μεγάλη βαθμολογική ανάσα, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο έβαλαν τις υγιείς βάσεις για να φθάσουν σε μία άνετη επικράτηση, αφού στο χρονικό αυτό διάστημα είχαν ήδη πετύχει δύο τέρματα. Στο 32’ με τον Λουκά Σακελλαρόπουλο (2ο φετινό) και στο 43’ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Δημήτρη Κλουκίνα (4ο φετινό).
Στην επανάληψη η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας ξεκίνησε με γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια, αφού στο 48’ ο Γιώργος Κυρίκος (που άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για φέτος), ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη. Και μπορεί στο 55’ οι γηπεδούχοι του Γιάννη Λεγάτου να μείωσαν προς στιγμήν σε 1-3 με τον Σπύρο Σουγλέρη (2ο φετινό), στο 75’ όμως ήρθε το αυτογκόλ του Δημήτρη Τσώκου για να …τσακίσει την ψυχολογία τους και απλά στο 75’ ο Βασίλης Έξαρχος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Α.Π.Ο. Αρόη: Κατσαμπούμι, Ζαφειρίου, Πρίντεζης, Καραβάτσος, Αλέμης, Μοναστήρας, Σουγλέρης, Τσεκούρας (80’ Στεφανόπουλος), Κατσαντώνης (50’ Κουκίδης), Δημητρέλης, Τσίνας (1’ λ.τ. Τσώκος).
Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας: Λεπενιώτης, Παππάς, Μάρκου, Ζίζηλας, Έξαρχος, Ψαρράκος (76’ Αλέφαντος), Σακελλαρόπουλος, Πρέζας (79’ Τσούρας), Κλουκίνας (57’ Μαυρομμάτης), Καλέλλης, Κυρίκος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας