Α’ Κατηγορία: Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας -Δαβουρλής ’92 0-1

0
303

Σ’ ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο του Δημητρόπουλου με διαιτητές από την Αιτωλοακαρνανία (Λιόνας, Λιακώνης-Σπυρόπουλος) λόγω τιμωρίας της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, ο νεανικός Δαβουρλής ’92 κατάφερε να «αποδράσει» με μία σημαντική νίκη (0-1) που μάλιστα ήταν η πρώτη του φετινή μακριά από την Αγυιά.
Η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας παρότι απείλησε πρώτη στο ματς, όταν στο 11’ το σουτ του Κυρίκου απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κοκοτσής, δεν ξεπέρασε την αγωνιστική μετριότητα και οι μόνες προϋποθέσεις για γκολ ήταν από στημένες φάσεις, χωρίς όμως ουσία. Αντιθέτως η Πατρινή ομάδα, σε μία από τις λιγοστές -κι αυτή- φορές που έγινε απειλητική, βρήκε τον …δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 27’ με σουτ του Νίκου Κουμπουρλή μέσα από την περιοχή, έπειτα από γύρισμα του Βετούλα από αριστερά.

Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας: Γκανατσούλας, Παππάς, Μάρκου, Ζίζηλας, Εξαρχος, Ψαρράκος (46’ Παράνομος), Σακελλαρόπουλος (46’ Καυγάς), Πρέζας, Κλουκίνας (64’ Μαυρομμάτης), Καλέλλης, Κυρίκος.
Δαβουρλής ’92: Κοκοτσής, Μακρής, Τελέγκος, Καραμπούλας (70’ Κ. Πρέμτο), Σπ. Πρέμτο, Βετούλας, Λαζαρίδης (88’ Μπουρσάλης), Νασόπουλος, Κουμπουρλής (70’ Βάρδας), Αντύπας, Ανδρεοσόπουλος.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας