Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας: «Η βία δεν έχει καμία θέση, καταδικάζουμε το γεγονός»

0
292

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας καταδικάζει την επίθεση στον διαιτητή κ. Σαφαρίκα, εξέδωσε η διοίκηση της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, τονίζοντας πως ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη εν αγνοία των μελών του Δ.Σ. και εκτός των αθλητικών εγκαταστάσεων…

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας:
«Με αφορμή το πρόσφατο ατυχές περιστατικό με τον διαιτητή του αγώνα της 13ης αγωνιστικής στην έδρα μας με αντίπαλο τον Α.Π.Σ. Πάτραι και όσων ακολούθησαν μετά, θα θέλαμε να καταδικάσουμε δημόσια τέτοιου είδους ενέργειες.

Η Αθλητική Ένωση Αιγείρας-Ακράτας κατάφερε να ενώσει την Αιγείρα και την Ακράτα στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος σε υψηλότερο επίπεδο. Εδώ και δυο χρόνια αυτό προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Χωρίς να θέλουμε σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσουμε το γεγονός, αναφέρουμε ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη εν αγνοία των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, εκτός των αθλητικών εγκαταστάσεων και περίπου 50 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα.
Επαναλαμβάνουμε ότι δεν δικαιολογούνται τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρέπει να εξαλειφθούν ιδιαίτερα εντός των αγωνιστικών χώρων όπου η βία δεν έχει καμία θέση».


Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας