Ο Αχιλλέας Καμαρών γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 5-0 από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, με τον τελευταίο που άλλωστε ήταν και το απόλυτο φαβορί να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης για τον επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Τσιπιανίτη ήσαν μία κλάση ανώτεροι των αντιπάλων τους και το επιβεβαίωσαν ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου σημείωσαν τρία τέρματα. Στο 37’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάκη Ζαφειρόπουλου, στο 40’ με τον νεοαποκτηθέντα Ανδρέα Μούτσα και στο 44’ με τον Περικλή Καρβούνη. Και στην επανάληψη πέτυχαν άλλα δύο τέρματα για να δώσουν διαστάσεις στη νίκη – πρόκριση, στο 52’ και πάλι με τον Ανδρέα Μούτσα και στο 85’ με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Σάκη Μπαβιόλη είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα δεν διάγουν και τόσο …ξάστερο φεγγάρι, με αποτέλεσμα να έχουν με τη σημερινή τρείς σερί ήττες. Όμως είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι οι περισσότερες ομάδες, ειδικά όταν προέρχονται από μικρότερες κατηγορίες, ρίχνουν όλο το βάρος στο πρωτάθλημα.

Αχιλλέας Καμαρών: Μακρής, Νικολάου (46’ Κοντογιάννης), Χριστόπουλος (77’ Καρέλης), Ντακούλιας, Ιατρόπουλος, Μπαρμπούνης, Τριανταφυλλόπουλος (59’ Μπαμπίλης), Νανάκος, Θεοφανόπουλος (40’ Μπαζός), Παπασπυρόπουλος, Μαρής.
Κεραυνός Αγ. Βασιλείου: Δασκαλάκης, Μέρτικας, Τσάκας (46’ Μπίρης), Αγγελόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Τρίγκας (68’ Παπαγεωργίου), Καραχανίδης (14’ λ.τ. Κασιώνης), Καρβούνης, Τσάτο, Βασιλόπουλος, Μούτσα (63’ Σύψας).


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας