Γ’ Κατηγορία: Πυρσός Πατρών-Κεραυνός Σελιανιτίκων 7-0

0
304

Τη συντριβή με σκορ 7-0 γνώρισε ο Κεραυνός Σελιανιτίκων, στο ανακαινισμένο Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας», από τον Πυρσό Πατρών και παρέμεινε εκ νέου στα …άδυτα του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο Όμιλο της Γ’ Κατηγορίας.
Το παιχνίδι -όπως άλλωστε δείχνει και το τελικό σκορ- δεν αντέχει σε υψηλή κριτική, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητος ανάμεσα στις δύο ομάδες, που φυσικά έχουν διαφορετικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι του Κώστα Πλώτα είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημιχρόνιο, καθώς έξι φορές βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με «δράστες» στο 5’ τον Νίκο Μπασιλάρη (3ο φετινό), στο 7’ και στο 45’ τον Αυγερινό Λόη (3ο φετινό), στο 12’ και στο 15’ τον Δημήτρη Φράγκο (2ο φετινό) και στο 40’ τον Κυριάκο Μαχμούντ. Απλά στην επανάληψη, στο 53’, ήταν η σειρά του Γιώργου Αλεξόπουλου (1ο φετινό), να γράψει κι αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ…

Πυρσός Πατρών: Πατζόγλου, Αλεξόπουλος (59’ Δελαΐτης), Ανδρ. Λόης (49’ Δριμάλας), Τσαπικούνης, Κατσαΐτης, Μαρουλάς, Ν. Μπασιλάρης (64’ Μουζόπουλος), Π. Μαχμούντ (55’ Κωνσταντινόπουλος), Κ. Μαχμούντ, Αυγ. Λόης, Δημ. Φράγκος.
Κεραυνός Σελιανιτίκων: Αγγ. Μερκούρης, Κουτσογιώργης, Ασημακόπουλος, Σπ. Μερκούρης, Κανελλής, Αλεξόπουλος, Ψιμούλης, Μπαρμπάκης (46’ Φίτσος), Κούλας, Δεληγιάννης, Αντωνόπουλος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας