Β’ Κατηγορία: Αχιλλέας Καμαρών-Αργυρά Πατρών 1-2

0
247

Η φθίνουσα πορεία για τον Αχιλλέα Καμαρών συνεχίστηκε και σε εντός έδρας παιχνίδι του, αφού η Αργυρά τον κέρδισε στις Καμάρες με σκορ 2-1 και τον υποχρέωσε έτσι στις πρώτες του απώλειες μέσα στο ίδιο του το …σπίτι. Έτσι για μία ακόμη φορά, για 5η διαδοχική για την ακρίβεια η αρνητική παράδοση έκανε και πάλι σαν «φάντασμα» την εμφάνισή της σε αναμέτρηση των δύο αντιπάλων, με την ομάδα του Ερινεού να έχει πλέον 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια!
Οι γηπεδούχοι του Σάκη Μπαβιώλη, που ενδεχομένως και να υποτίμησαν τους αντιπάλους τους λόγω της δεινής βαθμολογικής θέσης που ήταν μέχρι και αυτή την αγωνιστική, γνώρισαν δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ και όταν μείωσαν στο 91’ με τον Παντελή Καρέλη (1ο φετινό γκολ) ήταν πλέον πάρα πολύ αργά να αλλάξει το οποιοδήποτε συμβάν…
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι του Σωτήρη Νικολόπουλου, μετά το αρχικό αρνητικό σερί (0/3), πλέουν …τρέχουν με 2 στα 2 και έπεται συνέχεια για αυτούς. Ευνοήθηκαν από το γεγονός ότι άνοιξαν σχετικά νωρίς το σκορ, στο 10’ με τον Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλο που βρήκε δίχτυα για 2ο διαδοχικό παιχνίδι και ζευγάρωσαν τα τέρματά τους στο 24’ με τον Μάνο Πιτταρά (1ο φετινό γκολ). Και κάπου εκεί, άλλες φορές πιο εύκολα και κάποιες άλλες πιο δύσκολα, πέτυχαν μία σημαντική νίκη που θα τους βοηθήσει όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά πολύ περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα.

Αχιλλέας Καμαρών: Μακρής, Μάνε, Χριστόπουλος, Ντακούλιας (56’ Νικολάου), Μπαρμπούνης, Μπουλούμπασης (30’ λ.τ. Καρέλης), Καραμπούλας (73’ Μπαζός), Νανάκος (37’ Ιατρόπουλος), Θεοφανόπουλος, Μπαμπίλης, Μαρής.
Αργυρά Πατρών: Δανιήλ, Γ. Σταματάκης, Ανδρ. Σταματάκης, Μπεντεβής, Μ. Διαμαντόπουλος, Μαραθεύτης, Π. Θεοδωρακόπουλος, Ζαπατίνας, Καψάλης (76’ Σταύρου), Κουτσούκης (13’ λ.τ. Πιτταράς / 87’ Φερτάκης), Παναγόπουλος (70’ Παπιλίδης).


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας