Παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια την οποία κατέβαλλε ο Αχιλλέας Καμαρών, εν τούτοις δεν απέφυγε την ήττα στο γήπεδο του Ρίου από το Άνω Καστρίτσι με σκορ 2-1 και έτσι για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος έμεινε εκτός προνομιούχου πεντάδος.
Οι φιλοξενούμενοι του Σάκη Μπαβιόλη ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι, έχοντας μάλιστα δοκάρι στο 19’ με τον Χάρη Μαρή, ενώ στο 26’ πήραν …κεφάλι στο σκορ με τον κορυφαίο σκόρερ τους Άγγελο Μπαμπίλη (5ο φετινό γκολ). Ένα προβάδισμα το οποίο δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, αφού στο 34’ οι γηπεδούχοι του Βασίλη Μπαλατή, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (1-1) με τον Θανάση Μέρμελα (1ο φετινό γκολ). Και σαν να μην έφθανε αυτό, με την έναρξη της επανάληψης, στο 50’, ο 45χρονος Θανάσης Μπούρδος (4ο φετινό γκολ), έδωσε τη νίκη στο Άνω Καστρίτσι το οποίο πλέον μετράει 6 σερί νίκες και εξακολουθεί μοιράζεται (με τον Φοίνικα Ζήριας) την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Άνω Καστρίτσι: Κατσίκης, Πολυχρονόπουλος, Δουληγέρης, Ηρειώτης, Αρκατίνης (68’ Ραυτόπουλος), Μέρμελας, Χαϊράνι (87’ Κωστακόπουλος), Κυριακόπουλος, Μπαλατής, Μπαγιώργος (79’ Καρδάρας), Μπούρδος (84’ Μπαρλιάς).
Αχιλλέας Καμαρών: Μακρής, Νικολάου, Χριστόπουλος (52’ Μάνε), Ντακούλιας, Καρέλης, Λεχουρίτης (61’ λ.τ. Παπασπυρόπουλος), Καραμπούλας (73’ Τριανταφυλλλόπουλος), Ιατρόπουλος, Νανάκος (67’ Μπαζός), Μπαμπίλης, Μαρής.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας