Α’ Κατηγορία: Άρης Πατρών-Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας 4-0

0
278

Μία ακόμη βαριά ήττα μακριά από την έδρα της πρόσθεσε η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας στο παθητικό της, αφού στο γήπεδο του Πετρωτού ο Άρης Πατρών επικράτησε με σκορ 4-0, με τον τελευταίο να επιζητεί εναγωνίως την είσοδό του στην προνομιούχο τετράδα.
Και όμως οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Γκρέκα έτσι όπως μπήκαν …φουριόζοι στην έναρξη του ματς, χάνοντας στο πρώτο πεντάλεπτο τρείς κλασσικές ευκαιρίες (δύο με τον Δημήτρη Κλουκίνα και μία με τον Γιάννη Παράνομο), ίσως να είχαν καλύτερη τύχη στο σημερινό παιχνίδι. Βέβαια με το «ίσως» και το «αν» δεν κερδίζει κανείς και σε κανένα άθλημα, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα στον αγωνιστικό χώρο.
Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Βογιατζή, αφού ξεπέρασαν το παραλίγο αρχικό …σοκ, στο 6’ άνοιξαν το σκορ με τον Στάθη Τσαρτόλια και διατήρησαν αυτό το προβάδισμα (1-0) μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 55’ με το 2ο φετινό του γκολ έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του, ενώ από το χρονικό αυτό σημείο και μετά η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας κατέρρευσε σαν «χάρτινος πύργος». Μάλιστα μέσα σ’ ένα λεπτό στο 75’ και στο 76’ δέχτηκαν δύο ακόμη τέρματα, από τους Αλέξη Γκολφίνο (1ο φετινό) και Βασίλη Ραμόπουλο (3ο φετινό).
Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται, αμέσως μετά το 4ο τέρμα ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας Δημήτρης Λεπενιώτης των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε για εξύβριση στον α’ βοηθό Μιχάλη Κακαφώνη…

Άρης Πατρών: Ψυχράμης, Θεοδωρόπουλος (80’ Κεχρανιάς), Θεοδοσόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Νταφογιάννης (69’ Καταρτζόπουλος), Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Μιχαλόπουλος, Τσαρτόλιας (64’ Ραμόπουλος), Γκολφίνος, Λάτσης (80’ Καλογερόπουλος).
Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας: Λεπενιώτης, Παππάς, Καυγάς, Τσούρας, Έξαρχος, Αλέφαντος (57’ Μαυρομμάτης), Κυρίκος (90’ Παναγόπουλος), Πρέζας,  Κλουκίνας (57’ Σακελλαρόπουλος), Καλλέλης (77’ Γκανατσούλιας), Παράνομος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας