Π.Γ.Σ.: Απέναντι στον Δαβουρλή ’92, να διευρύνει τα κεκτημένα…

0
237

Με ένα νέο πρόσωπο στη «μελανόλευκη» αποστολή θα υποδεχθεί ο Παναιγιάλειος την Κυριακή (13/10, 16:30), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του δευτέρου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας, την ομάδα του Δαβουρλή ’92. Πρόκειται για τον μέσο Βασίλη Μπελεζάκη, ο οποίος χρονικά αποτελεί την τελευταία επίσημη μεταγραφική κίνηση της Αιγιώτικης ομάδας, ενώ εκκρεμούν -τουλάχιστον- τρεις ακόμα μεταγραφικές προσθήκες.
Και σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι το πρώτο μίας δυάδας συνεχόμενων εντός έδρας παιχνιδιών, ο στόχος παραμένει ίδιος και απαράλλακτος. Δηλαδή, οι «μελανόλευκοι» να προσθέσουν μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους, που θα τους δώσει το δικαίωμα να διατηρήσουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα και συνάμα να συνεχίσουν την όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή η οποία και θα τους ωφελήσει στη φάση των πλέι-οφ.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία του Παναιγιάλειου ολοκληρώθηκε, με το τεχνικό δίδυμο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, ο θεωρητικά βατός αντίπαλος, δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Έτσι, χωρίς να αλλοιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, είναι πιθανό να δούμε στο αρχικό σχήμα ένα με δύο νέα πρόσωπα. Πάντα, βέβαια, αντιμετωπίζοντας οι «μελανόλευκοι» το παιχνίδι και τον αντίπαλο με την απαραίτητη σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υπεροψίας.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης