Με νέα δεδομένα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο «απόλυτος» Παναιγιάλειος για το ερχόμενο ντέρμπι κορυφής, απέναντι στον δεύτερο και επίσης αήττητο Αετό Πατρών, το Σάββατο (2/11, 15:15). Η απουσία λόγω τραυματισμού του πρώτου σκόρερ της Αιγιώτικης ομάδας, Βαγγέλη Γκάτση, είναι σημαντική και σίγουρα η «πρόκληση» της αναπλήρωσής του είναι μεγάλη τόσο για την τεχνική ηγεσία όσο και για τους συμπαίκτες του. Ωστόσο η αγωνιστική εικόνα των «μελανόλευκων», στο νικηφόρο ματς του Πετρωτού κόντρα στον Άρη Πατρών, έδειξε ότι η ομάδα αποκτάει «μέταλλο» και μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που προκύπτουν. Σε αυτό το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές των Σπυρόπουλου-Λελούδα μπόρεσαν να ξεπεράσουν με επιτυχία τις δυσκολίες που συνάντησαν, κατάφεραν να κάνουν μία πειστικότατη εμφάνιση και εκτός από τους βαθμούς της νίκης να κερδίσουν εμπειρία, αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. «Όπλα» τα οποία είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ανόδου και της δημιουργίας μίας ομάδας με σωστές βάσεις και ικανές αντοχές.
Από εκεί και πέρα σήμερα, τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, ο Παναιγιάλειος πραγματοποίησε την τελευταία του κίνηση, με την απόκτηση του Παύλου Λιάτου, ταλαντούχου παίκτη της Θύελλας Αιγίου.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία των «μελανόλευκων» συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον Τάκη Παπαδόπουλο να τίθεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αντίθετα οι Βασίλης Παπασπηλιόπουλος και Ηλίας Μπίτρας συνεχίζουν να έχουν ενοχλήσεις, με τον πρώτο να κάνει μαγνητική εξέταση.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης