Κύπελλο Ερασιτεχνών: Θύελλα Αιγίου-Νίκη Προαστείου 1-0

0
199

Μία ψυχωμένη αλλά και συνάμα χαλύβδινη Θύελλα Αιγίου επικράτησε στο δημοτικό στάδιο Αιγίου της Νίκη Προαστείου με σκορ 1-0 και πέρασε έτσι στον Γ’ Γύρο του θεσμού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Οι γηπεδούχοι του Κυριάκου Αθανασίου πήραν μία …πυρακτωμένη πρόκριση, η οποία ήρθε στο 89’ με «χρυσό» σκόρερ τον Βασίλη Γκοτσόπουλο. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από το 42’ έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Νίκου Βίλλιου και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Τάσος Σωτηρόπουλος.
Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Πατρώνη δεν μπόρεσαν ποτέ να σπάσουν την καλοστημένη διπλή άμυνα της Αιγιώτικης ομάδος, που πήρε με το …σπαθί της μία πανάξια και παλικαρίσια πρόκριση.

Θύελλα Αιγίου: Βίλλιος, Φιλιππάτος, Ραμπούσγια (93’ Παράνομος) Ι. Παξιμάδης (82’ Μανέτας), Αθανασίου (72’ Θεολόγος), Λιάτος, Γκοτσόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μητρόπουλος, Αρβανίτης, Λαμπίρης (60’ Κόλα).
Νίκη Προαστείου: Μποσγανάς, Μουστάκας (63’ Πολύδωρος), Κάτσας, Γεωργίου, Σταυρ. Δημόπουλος, Παπαθωμάς (53’ Δήμας), Γαλάνης, Βρεττάκης, Καλογεράτος (46’ λ.τ. Αυγέρης), Ευαγγέλου (57’ Καταβάτης), Σαμαντάς.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας