Κύπελλο Ερασιτεχνών: Αργυρά Πατρών-Α.Ε. Καλαβρύτων 0-2

0
295

Χωρίς να χρειαστούν να …κοπιάσουν ιδιαίτερα, τα Καλάβρυτα επικράτησαν της Αργυράς Πατρών με σκορ 2-0 και πέρασαν έτσι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Στο γήπεδο του Προαστείου και υπό το φως των προβολέων, οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Παπαχριστόπουλου και του Κωστή Βλάχου με πολλές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα, αφού πρωτίστως έχουν ρίξει το περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα, κατάφεραν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Δηλαδή και να πάρουν την πρόκριση και να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του προσεχούς ματς με την Θύελλα Αιγίου. Ο Μάριος Ανδρεόπουλος στο 23’ (με ένα σουτ από 30 μέτρα και βλέποντας τον αντίπαλο γκολκίπερ εκτός εστίας) και ο Παναγιώτης Παπαβραμόπουλος στο 55’ (ύστερα από ένα στημένο για την ομάδα του) «υπέγραψαν» τη νίκη – πρόκριση για την ομάδα των Καλαβρύτων…

Αργυρά Πατρών: Δανιήλ, Νικομάνης, Παπιλίδης, Μπεντεβής Κ. Διαμαντόπουλος, Μαραθεύτης, Κουτσούκης (73’ Θεοδωρακόπουλος), Ανδρ. Σταματάκης (55’ Μοσχόπουλος), Παναγόπουλος, Καψάλης (60’ Ζαπατίνας), Ζελελίδης (46’ Σταύρου).
Α.Ε. Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος, Γκλαβάς, Παπαβραμόπουλος, Αντύπας, Παπαδόπουλος, Γ. Τσαβαλάς, Αναγνωστόπουλος (60’ Κοσκινάς), Γιαννόπουλος, Στ. Τσαβαλάς, Ανδρεόπουλος (73’ Ασπρούκος).


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας