Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Και ο άγραφος αυτός νόμος του «βασιλιά των σπορ» επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο στο γήπεδο της Ροδιάς, εκεί όπου η Α.Ε. Αιγίου (φωτό) παραχώρησε λευκή ισοπαλία, 0-0, στην Αυτόνομη.
Οι γηπεδούχοι του Τάκη Παπακωνσταντίνου, αν δινόταν στα γήπεδα «πιστοποιητικό δικαιοσύνης» θα έπρεπε τώρα να το κρατούν στα χέρια τους αλλά φευ, αφού στο 34’ και στο 79’ ο 44χρονος Τάκης Ζαππής από απευθείας εκτελέσεις φάουλ σημάδεψε δις το οριζόντιο δοκάρι του Γιάννη Σιαμαντά. Επίσης στο 42’ σε σέντρα του Γιώργου Μεσσήνη οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού εντός περιοχής, συνεπώς ο διαιτητής κ. Σωτήρης Παπαχρήστος όφειλε να σφυρίξει την εσχάτη των ποινών.

Α.Ε. Αιγίου: Αναγνωστόπουλος, Καζάσης, Αντωνόπουλος (82’ Χρ. Κοσσαράς), Τσέλιος, Ζαππής, Ψηλός (66’ Μερτής), Μητρόπουλος, Γιαννόπουλος (57’ Καπάνταης), Λυμπέρης, Δημόπουλος (75’ Τριανταφύλλου), Μεσσήνης.
Αυτόνομη: Σιαμαντάς, Κοτρότσος, Καββαδάς, Πολίτης, Παπουτσής, Βατσίκας (62’ Δημακόπουλος), Κανταρτζόπουλος (67’ Αλεξόπουλος), Ταντούλας (90’ Γεωργιάδης), Λάϊος, Μπίτας, Κύριος (85’ Χαρίτο).


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας