Αξιοποιώντας και αυτή τη φορά τον παράγοντα έδρα η Φλόγα Ροδιάς επιβλήθηκε, όπως και στην πρεμιέρα, με το ίδιο σκορ (4-1) του Αστέρα Τέμενης και πανηγύρισε τη 2η νίκη της.
Οι γηπεδούχοι του Μιχάλη Τρίψα προηγήθηκαν στο 34’ με τον Παναγιώτη Μητρόπουλο (2ο φετινό), ένα γκολ το οποίο όμως αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι ως οφσάιντ και μάλιστα στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κώστας Οικονομόπουλος. Επίσης νωρίτερα, στο 24’, και πάλι ο Αστέρας Τέμενης διαμαρτύρεται στον διαιτητή κ. Κώστα Ταξιάρχη για τον μη καταλογισμό τέρματος, όταν σε σέντρα – σουτ του Κώστα Δαλιάνη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ ο Κώστας Οικονομόπουλος.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και σημείωσαν άλλα τρία τέρματα, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη τους, με τους Κριστιάν Μεντζάι στο 68’ (1ο φετινό) και Άκη Κατσαούνη στο 78’ και στο 87’ με τον τελευταίο να πετυχαίνει για 3ο διαδοχικό παιχνίδι ζευγάρι τερμάτων και να φθάνει τα 6 συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 3-1 στο 85’ με τον Δημήτρη Παπαδιονυσίου (1ο φετινό).

Φλόγα Ροδιάς: Γκιώνης (32’ λ.τ. Κουνάβης), Χίλα, Μεντζάι (73’ Τσάμης), Γιαννόπουλος, Σπανός, Γεωργίου, Χριστόπουλος, Π. Λιακόπουλος (63’ Ραμπαβίλας), Κατσαούνης, Μπαντούνας, Μητρόπουλος (82’ Θεοχαρόπουλος).
Αστέρας Τέμενης: Ασπρούκος, Γ. Χριστοδουλόπουλος, Ρότσκας, Θεοδωρόπουλος (40’ Ι. Αγγελόπουλος), Οικονομόπουλος, Αν. Αγγελόπουλος (76’ Πολυχρονόπουλος), Παπαδιονυσίου, Δαλιάνης, Χρ. Χριστοδουλόπουλος (84’ Πολίτης), Μιχαλόπουλος, Κόρακας.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας