Η Άβυθος 2017 και στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της, κατάφερε να φύγει πάλι με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στις αποσκευές της και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση απέναντι στον Ολυμπιακό Πατρών, που σαν γηπεδούχος στόχευε πρωτίστως στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι, του Λεωνίδα Κατσαρέλια, ήσαν καλύτεροι στα σημεία όχι όμως και στις λεπτομέρειες στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων, αφού δύο φορές -στο 4’ με τον Χρήστο Ευθυμίου και στο 82’ με τον Βασίλη Ροδόπουλο- σημάδεψαν τα αντίπαλα δοκάρια…
Έτσι η ομάδα του Κώστα Καλπουζάνη θα πρέπει λογικά να ευχαριστεί την …τύχη της, που σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις λειτούργησε σαν «φύλακας – άγγελος» και διατηρήθηκε το μηδέν παθητικό στην άμυνά της.

Ολυμπιακός Πατρών: Φίλιππας, Ν. Δημόπουλος, Βγενόπουλος, Σταθόπουλος, Χαρίτος (82’ Γ. Σωτηρόπουλος), Δ. Ξενάκης, Πουρνατζής (72’ Ντεντής), Αποστολόπουλος (54’ Μακρής), Λιβαθινόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Γερ. Δημόπουλος.
Άβυθος 2017: Παναγιωτόπουλος, Λελούδας (71’ Παπαγεωργίου), Ροδόπουλος, Μακρής, Κανάγιας, Χρυσανθόπουλος, Λαμπίρης, Μπιρμπίλης, Μούτσα, Καραΐνδρος, Ευθυμίου.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας