Β’ Κατηγορία: Αργυρά Πατρών-Απόλλων Αιγίου 4-1

0
307

Συνεχίζοντας την αγωνιστική του «ανυπαρξία» σε εκτός έδρας αναμετρήσεις του, ο Απόλλωνας Αιγίου γνώρισε βαριά ήττα από την μέχρι πρότινος ουραγό της βαθμολογίας Αργυρά με σκορ 4-1 και αν δεν αλλάξει πρόσωπο μακριά από την Ροδιά, ενδεχομένως να μπει σε περιπέτειες. Άλλωστε τα 13 από τα 14 φετινά τέρματα παθητικό που έχει δεχτεί η ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου είναι εκτός «συνόρων».
Κι όμως σήμερα, στο γήπεδο του Προαστείου, ο Απόλλωνας θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη, αφού άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’ με τον Χάρη Κωνσταντίνου (2ο φετινό γκολ). Όμως δεν μπόρεσε μ’ αυτό το υπέρ του αποτέλεσμα να πάει προηγούμενος στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα (1-1) στο 40’ με τον Μάριο Διαμαντόπουλο.
Στην επανάληψη η ομάδα του Σωτήρη Νικολόπουλου πέτυχε αρκετά νωρίς και δεύτερο τέρμα, στο 50’ με τον Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλο, που άλλαξε την ψυχολογία της. Από εκεί και μετά ακολούθησαν άλλα δύο γκολ, στο 78’ με τον Σταύρο Κουτσούκη και στο 86’ με τον Παναγιώτη Παναγόπουλο, που διεύρυναν τη σημαντική νίκη των Πατρινών (4-1).
Αξίζει να σημειωθεί πως η Αργυρά πριν την σημερινή αναμέτρηση δεν είχε σταυρώσει ούτε πόντο στο πρωτάθλημα (0/4), ενώ είχε πετύχει μόλις 1 γκολ και μάλιστα ήταν αυτογκόλ, ενώ σήμερα πέτυχε 4 μαζεμένα…

Αργυρά Πατρών: Δανιήλ, Γ. Σταματάκης, Π. Θεοδωρακόπουλος (82’ Παπιλίδης), Μπεντεβής, Μ. Διαμαντόπουλος, Μαραθεύτης, Κουτσούκης, Ανδρ. Σταματάκης (61’ Νικομάνης), Φερτάκης (46’ Παναγόπουλος), Καψάλης, Ζαπατίνας (57’ Πιτταράς).
Απόλλων Αιγίου: Χριστοδουλόπουλος (85’ Κουμπέτσος), Λιακόπουλος (46’ Σπηλιωτόπουλος / 59’ Δημόπουλος), Προδρομάκης, Αγγελόπουλος, Γκέργκι, Τρακαδάς, Μανίκας, Κωνσταντίνου (87’ Μπέσκος), Θεοτοκάτος, Θ. Αναστασόπουλος, Σημάτης.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας