Β’ Κατηγορία: Απόλλων Εγλυκάδας-Αστέρας Τέμενης 3-0

0
273

Δεν κατάφερε ο Αστέρας Τέμενης να επιστρέψει μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές του από το γήπεδο «Κώστας Ζάρρας», αφού γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Τσίκα είχαν ένα πολύ αποδοτικό πρώτο μέρος, χρονικό διάστημα στο οποίο πέτυχαν δύο τέρματα με τον Ανδρέα Σκουμή στο 7’ και στο 26’. Συνεπώς, το γρήγορο 2-0 επηρέασε τον Αστέρα Τέμενης που δεν μπόρεσε να απειλήσει ουστιαστικά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα και η ομάδα της Εγλυκάδας έκανε περισσότερο συντήρηση στο υπέρ της αποτέλεσμα. Απλά το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο 93’, όταν ο Παναγιώτης Λεβέντης διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Αντίθετα, η ομάδα του Αντώνη Μπάλα απείλησε μία μόλις φορά, στο 64’ με τον Θανάση Πολίτη, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ που θα την έβαζε στο παιχνίδι…

Απόλλων Εγλυκάδας: Αθ. Κερπινιώτης, Παντελής, Καραβότας, Γιαννόπουλος, Μαγνησαλής, Λεβέντης, Σκουμής, Κ. Κερπινιώτης, Γκούρλας (88’ Πύργας), Δ. Δημητρακόπουλος (62’ Αγγελούσης), Σκόνδρας (85’ Β. Δημητρακόπουλος).
Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Γ. Χριστοδουλόπουλος, Ρότσκας, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Αν. Αγγελόπουλος, Παπαδιονυσίου, Δαλιάνης, Μαρινάκης (55’ Πολίτης), Μιχαλόπουλος, Ι. Αγγελόπουλος.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας