Τα εύκολα δύσκολα πήγε να κάνει σήμερα στο γήπεδο της Ροδιάς ο Απόλλωνας Αιγίου, ο οποίος επικράτησε τελικά της νεανικής Α.Ε. Δρεπάνου με σκορ 3-1 και προσθέτωντας τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι, του Γιάννη Παλαιολογόπουλου, ίχαν ένα εκρηκτικό πρώτο εξάλεπτο, αφού πέτυχαν δύο τέρματα στο 2’ με αυτογκόλ του Ανδρέα Τσάκα και στο 6’ με τον Φάνη Αναστασόπουλο. Κάπου εκεί πολλοί πίστεψαν ότι τα πάντα είχαν κριθεί και ότι η πρώτη νίκη για την ομάδα από το Δερβενάκι Μαμουσιάς θα ήταν υπόθεση …ρουτίνας.
Όμως οι φιλοξενούμενοι, του Χρήστου Λάιου, από το «πουθενά» κέρδισαν πέναλτι (σε χέρι του Αγγελόπουλου) και την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ στο 42’ ο Σάββας Καψάλης. Ένα πέναλτι που εκτελέστηκε δύο φορές, αφού την πρώτη απέκρουσε ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος και νικήθηκε στην δεύτερη.
Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς, με το 2-1 να παραμένει ένα ρευστό σκορ μέχρι και το φινάλε, εκεί όπου ο Βασίλης Τρακαδάς με το πρώτο του φετινό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-1) για τον Απόλλωνα.

Απόλλων Αιγίου: Χριστοδουλόπουλος, Κεφαλωνίτης, Προδρομάκης (89’ Σπηλιωτόπουλος), Αγγελόπουλος, Γκέργκι, Τρακαδάς, Λιακόπουλος (57’ Κωνσταντίνου), Σημάτης (87’ Μηλιάκης), Θεοτοκάτος, Αναστασόπουλος, Μανίκας.
Α.Ε. Δρεπάνου: Κ. Καρέλας, Ανδρ. Τσάκας, Καριόρης (83’ Καμενίδης), Γ. Καρέλας (75’ Σταματάκης), Αγγελόπουλος, Δημάκης, Αντωνέλος, Π. Τσάκας, Χάιδας, Καψάλης, Τσιάκαλος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας