Σ’ ένα ματς «θρίλερ» που διεξήχθη στο γήπεδο του Ρίου το Άνω Καστρίτσι λίγο πριν το φινάλε επικράτησε της Φλόγα Ροδιάς με σκορ 3-2, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη του φετινή νίκη και σπάζοντας μάλιστα μία δυσμενή παράδοση σε βάρος του.
Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Μπαλατή ευτύχησαν να πετύχουν δύο καθοριστικά τέρματα στο 11’ με τον Μάριο Καμινιώτη, που σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και έφθασε τα 3 στο πρωτάθλημα και στο 89’ με την «χρυσή» αλλαγή τους, τον Ορέστη Χαϊράνι που άνοιξε κι αυτός λογαριασμό τερμάτων για την ομάδα του. Ενώ ενδιάμεσα, στο 66’, ο Παναγιώτης Μπαλατής με το πρώτο φετινό του τέρμα είχε δώσει για δεύτερη φορά το προβάδισμα στο Άνω Καστρίτσι.
Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, του Μιχάλη Τρίψα, που προδόθηκαν από σοβαρά ατομικά λάθη, κατάφεραν να ισοφαρίσουν δύο φορές με τον συνήθη …ύποπτο Άκη Κατσαούνη (που μάλιστα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πετυχαίνει ζευγάρι τερμάτων) στο 50’ και στο 70’, όμως δυστυχώς για την ομάδα του δεν στάθηκαν αρκετά να της χαρίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Φλόγα Ροδιάς μετά από 4 συνεχόμενες νίκες…

Άνω Καστρίτσι: Τσικόπουλος, Πολυχρονόπουλος, Γεωργίου, Αρκατίνης, Μπαλατής, Μέρμελας, Μπαρλιάς (74’ Χαϊράνι), Κυριακόπουλος, Καμινιώτης (94’ Φελέκης), Μπαγιώργος (90’ Νικολακόπουλος), Μπούρδος (79’ Καρδάρας).
Φλόγα Ροδιάς: Λαουρδέκης, Χίλα, Ραμπαβίλας, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Γεωργίου, Μεντζάι (74’ Αγγελόπουλος), Μπαντούνας, Κατσαούνης, Κουνάβης (38’ λ.τ. Χριστόπουλος), Τσάμης (46’ Γιαννόπουλος).


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας