«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» …και αυτή που εν τέλει «αγίασε» στο σημερινό παιχνίδι ήταν η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, η οποία με μία επαγγελματική νίκη με σκορ 1-0 επικράτησε του Ηρακλή Πατρών, παίρνοντας παράλληλα μεγάλη βαθμολογική ανάσα.
Σ’ ένα ματς που όσοι το παρακολούθησαν αμέσως μετά την λήξη του πολύ λίγα πράγματα θα έχουν να θυμηθούν, εκτός από την φάση του 63’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δημήτρη Καυγά ο Βασίλης Έξαρχος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ανοίγοντας κι αυτός λογαριασμό τερμάτων για την ομάδα του. Ένα γκολ που μπορεί να αποδειχθεί από ατόφιο …χρυσάφι για την ομάδα του Χρήστου Γκρέκα στην συνέχεια του πρωταθλήματος και το οποίο οι ποδοσφαιριστές του κατόρθωσαν να το διατηρήσουν μέχρι το φινάλε του ματς σαν κόρη οφθαλμού.
Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Λεγάτου και στην 3η επίσκεψή τους στην περιοχή μας δεν κατόρθωσαν να φύγουν ούτε με το παραμικρό λάφυρο στις αποσκευές τους και σίγουρα με τη σημερινή τους ήττα έχασαν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν να απεγκλωβιστούν από την ζώνη υψηλού κινδύνου.

Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας: Λεπενιώτης, Παππάς, Παναγόπουλος (64’ Σακελλαρόπουλος), Τσούρας, Έξαρχος, Καυγάς, Κυρίκος, Πρέζας, Κλουκίνας, Καλλέλης (78’ Ψαρράκος), Αλέφαντος (90’ Αγγελάκης).
Ηρακλής Πατρών: Μαρκαντώνης, Σουλιώτης, Μεμάγκα, Λιακόπουλος, Φραγκούλης, Μαντάς, Χριστόπουλος (73’ Σοφούλης), Κατριμπούζας, Ντεντόπουλος (63’ Τασιόπουλος), Ζαχ. Νιάχος (70’ Χ. Νιάχος), Μπερτσουκλής (23’ λ.τ. Ανδρεόπουλος).


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας