Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αιγίου η Θύελλα Αιγίου γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0, από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, στο τελευταίο της φιλικό τεστ ενόψει του πρωταθλήματος που κάνει σέντρα το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι του Κυριάκου Αθανασίου ήσαν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα, είχαν κάποιες ευκαιρίες, όχι όμως και την ουσία που είναι η μπάλα να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές αλλά και οι σημαντικές ελλείψεις αποσυντόνισαν την νεανική Αιγιώτικη ομάδα, που δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα από την στιγμή που έμεινε κιόλας πίσω στο σκορ.
Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Πέτρου Ξανθόπουλου, που αγωνίζονται στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, με σαφώς πιο έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ, άνοιξαν το σκορ σε ένα κομβικό χρονικά σημείο στο 42’ με τον Ανδρέα Πιλιαφά και κλείδωσαν τη νίκη τους στο 58’ με τον Μάριο Μπαρδούλη.

Θύελλα Αιγίου: Ασημακόπουλος, Μανέτας, Πλατυκώστας, Γκοτσόπουλος, Αθανασίου, Φιλιππάτος, Αρβανίτης, Τζιτζιφάκος, Μητρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Λαμπίρης.
Έπαιξαν ακόμη και οι Ραμπούσγια, Μουρτίκας, Αλεξόπουλος, Θεολόγος, Τατάζι, Παράνομος, Βίλλιος.
Ηρακλής Ξυλοκάστρου: Κουρούμαλης, Μαστρογιαννόπουλος, Καφαντάρης, Τζόρνταν, Σκούρας, Δεσποτέλης, Γκίνης, Φελίπε, Διαμαντόπουλος, Πιλιαφάς, Μπαρδούλης.
Έπαιξαν ακόμη και οι Σταματούλης, Μάρκου, Σιετής.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας